Коліматорний приціл Aim Sports RT4-03 1x34mm Red ILL - класична версія

Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 1

Коліматорний приціл Aim Sports RT4-03 1x34mm Red ILL - класична версія

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

3 080

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Коліматорний приціл RT4-03 1x34mm Red ILL - класична версія являє собою компактний приціл, який відрізняється легкістю і невеликим розміром, що робить його ідеальним вибором для тактичних операцій, стрільби на короткі і середні дистанції і швидкого маневрування. Широке поле зору дозволяє ефективно контролювати навколишнє оточення і швидко перемикатися між цілями.

Оснащений 4-ма прицільними сітками, що надає стрілку можливість вибрати оптимальну для конкретної ситуації. Комбінація прицільних сіток дозволяє адаптувати приціл під різні типи зброї, дистанції та умови стрільби. Червоне підсвічування видає яскравий і контрастний колір, забезпечуючи відмінну видимість навіть в умовах низької освітленості.

Корпус прицілу виготовлений з високоякісного алюмінію, а це міцність і надійність прицілу при мінімальній вазі. Цей матеріал також забезпечує захист від зовнішніх впливів, включаючи вологу і корозію, забезпечуючи довгий термін служби. Плюс має властивості протитуманності, що робить його надійним в будь-яких погодних умовах, включаючи дощ або туман.

Лінза має спеціальне покриття, що обумовлює першокласне світлопропускання, високий дозвіл і захист від подряпин. В результаті стрілок отримує ясне і чітке зображення цілей, а також довгий термін служби лінзи.

Точне і зручне регулювання яскравості підсвічування дозволяє стрілку налаштувати підсвічування за своїм бажанням, забезпечуючи оптимальну видимість цілі і мінімізуючи відблиски, навіть при яскравому сонці.

Інтегрована система кріплення, сумісна зі стандартними кріпленнями Picatinny і Weaver. Це забезпечує надійну і стабільну установку прицілу на зброю без необхідності додаткових адаптерів.

Необмежене видалення вихідної зіниці дає можливість здійснювати максимально швидке і інтуїтивне наведення на ціль, не обмежуючись жорстким позиціонуванням очей, що особливо важливо в динамічних ситуаціях.

У комплекті є захисна кришка об'єктива, що гарантує надійний захист лінзи від подряпин, пилу і бруду, коли приціл не використовується.

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Підсвітка прицільної марки
Мінімальна кратність, х
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами