Моноблок ROME Decumanus M4-QM d - 34 мм. Сплав. Picatinny

Моноблок ROME Decumanus M4-QM d - 34 мм. Сплав. Picatinny

Продавець:AstreiaUpgrade

24 654

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Моноблок ROME Decumanus M4-QM 

- з діаметром посадкового місця 34 мм є вершинною моделлю серії кріплень для оптики, наділених найвищою функціональністю та досконалістю. Кріплення оптичних прицілів є ключовим аспектом у формуванні стрілецького комплексу, забезпечуючи ідеальне з'єднання оптичного прицілу зі зброєю.

Сімейство моноблоків ROME Decumanus виготовлені з високоякісних сплавів алюмінію 6082 та 7075, що гарантує високу якість виготовлення та витончену конструкцію, розширюючи можливості моноблока за допомогою різноманітних аксесуарів.

Основні характеристики цієї моделі включають шість гвинтів для надійного закріплення кілець, вбудований бульбашковий рівень для точного вирівнювання та спеціальні місця для монтажу додаткових аксесуарів.

Додатково, серія моноблоків Decumanus володіє інтерфейсом RAUC (ROME Alignment Ultimate Concept) на кільцях і основі для додаткових аксесуарів ROME, матовим твердим чорним анодованим покриттям, вбудованим рівнем, гвинтами M4x10 з нержавіючої сталі, системою QM (Quick Mount) для швидкого кріплення на планку Picatinny та стійкістю до впливу сольового розчину.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами