Ультратонкий титановий наключний складаний ніж Nitecore NTK05

2 відгуки

Код:  413814222

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 20

Ультратонкий титановий наключний складаний ніж Nitecore NTK05

2 відгуки

Код:  413814222

Продавець:VoldSTrip

4.9/5  ( 114 оцінок )

1 426

1 399

Є в наявності

8

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Представлена модель наділена унікальними і головне навіть не порівняльними особливостями, які можуть бути присутніми у складного ножа. Першою і самою особливою якістю виступає саме габаритний розмір, так як його розмір, приблизно, зіставляється з ключем від квартири або наключним ліхтарем . Корпус невеликого, але дуже функціонального аксесуара виконаний з титанового сплаву, наділяючи його особливими характеристиками міцності і довговічними експлуатаційними якостями. Сам по собі титан - це жорсткий, легкий і стійкий до утворення корозії унікальний сплав.

Унікально впроваджені якості, відкривають перед складним ножем Nitecore NTK05 ряд виконуваних можливостей, з якими може зіткнутися користувач в щоденній суєті. Варто відзначити те, що використовуваний титановий сплав, вимагає спеціального догляду під час або після намокання під дощем.

Стильний, функціональний і в той же час невеликий складаний ніж NTK05, володіє ергономічним дизайном, як в складеній так і розкладеної формі, дозволяючи користувачеві як комфортно їм користуватися, так і носити з собою на ключах або повсякденному брелоку. Вага ножа становить всього 4.8 грама при довжині в розкладеному вигляді 97мм.

Лезо

Функціональна модель наключного аксесуара NTK05 обладнана невеликим лезом по типу скальпеля . Менша частина леза знаходиться під оптимальним кутом має ідеальну заточку, інша частина леза - не гостра, що в результаті може забезпечити більш безпечні маніпуляції з інструментом. Також, якщо брати окремо лезо, на площині є спеціальний отвір, за рахунок якого і виконується фіксація в основній конструкції ножа.

Головна якість, яка виділяє використане лезо - це унікальна технологія його виготовлення, яка представляє собою багатокроковий процес доведення, що забезпечує високу якість і неймовірну гостроту ріжучої кромки.

Спеціально розрахований кут носика леза становить 35°, що забезпечує плавний і якісний рез.

Механізм фіксації

Невеликому, але дуже гострому мультитулу, потрібна унікальна система фіксації леза в корпусі ножа. Інженерами була розроблена спеціальна система, що дозволяє без видимих замків зовні, закріпити лезо всередині, і повністю виключаючи можливість його випадкового відкривання в кишені. За рахунок малого розміру, витягувати лезо доведеться двома руками, але без особливого зусилля, притримуючи корпус і відкриваючи клинок за допомогою спеціальної пластини на лезі.

Функції

Випускаючи і удосконалюючи свою продукцію в нових лінійках аксесуарів, компанія Найткор, максимально робить її практичною, дозволяючи одночасно використовуватися в різних сферах діяльності. NTK05 обладнано найміцнішим, гострим і тонким лезом, застосовуваним не тільки в канцелярії, а й для розрізання різних тканинних матеріалів.

Оригінальна збірка інструменту, надає йому індивідуальності в строгих і в той же час практичних рисах. Наприклад, практичні вигини, і виїмки на корпусі, запобігають зісковзуванню ножа з долоні при його експлуатації. Стильний отвір під кільце для підвісу, виконано з дотриманням індивідуального дизайну.

Основні особливості та інновації

  • Ультратонкий складаний ніж Nitecore NTK05
  • Корпус виконаний з якісного титанового сплаву
  • Неймовірно легка вага, всього 4.8 грама
  • Спеціальний отвір під кільце для підвісу
  • "Носик" леза під оптимальним кутом в 35 °.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 20
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».