Ніж Blade Brothers Knives Піхота (391.01.49)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 175
Вага з піхвами
  • 377 г

Ніж Blade Brothers Knives Піхота (391.01.49)

Продавець:BeBest

4.5/5  ( 72 оцінок )

4 662

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Великий армійський ніж ПІХОТА – це незамінний інструмент, який пройшов через випробування часом і війною, готовий діяти в найекстремальніших умовах на будь-якій місцевості. Поєднуючи в собі надійність і функціональність, цей ніж ідеально підходить для всіх робіт з розбивки та облаштування табору. Матеріал ножа – нержавіюча сталь 1.4116, товщиною 5 мм, загартована до 57 HRC. Текстурована пластикова рукоятка забезпечує надійний хват. Нейлоновий чохол з системою . Ніж має висновок експертизи МВС України про неналежність до холодної зброї.ІСТОРІЯ НОЖАУ Blade Brothers Knives ми розробляли цей ніж спеціально для військових. Ми мали на меті створити великий ніж, призначений для робіт з облаштування табору, а також для будь-яких господарсько-побутових робіт у польових умовах і в умовах виживання в природі. Читаючи відгуки на ніж ПІХОТА, які ми отримуємо від військових, ми розуміємо, що ми досягли своєї мети.Армійський ніж ПІХОТА – це спеціальний інструмент для військових, здатний чудово впоратися з різними завданнями з облаштування позицій у найекстремальніших умовах. З його допомогою легко нарубати сухостій, очистити майданчик від дрібних дерев і чагарників, а також наколоти трісок для багаття, настругати кілки для намету або зробити заглиблення в ґрунті. Крім того, ніж прекрасно впорається з нарізкою продуктів, розкриттям пакетів з їжею, банок з консервами.НІЖ ПІХОТА ДЛЯ ТУРИЗМУТуристичний ніж ПІХОТА прекрасно впорається із завданнями в будь-яких похідних умовах і буде корисним для любителів кемпінгу, фанатів відпочинку на природі та завзятих виживальщиків. Надійність і функціональність табірного ножа ПІХОТА дають змогу використовувати його для найрізноманітніших завдань – від нарізання продуктів до спорудження укриттів.Як ПІХОТА з його клинком, розрахованим на сильний рубаючий і січний удар, допоможе при обробленні туші великої дичини.Купити ніж армійський ніж ПІХОТА означає забезпечити себе надійним і функціональним інструментом для майбутнього походу.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 5
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 175
Загальна довжина, мм
  • 310
Матеріал ручки
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».