Ніж Blade Brothers Knives Носоріг (391.01.87)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 93
Вага з піхвами
  • 185 г

Ніж Blade Brothers Knives Носоріг (391.01.87)

Продавець:BeBest

4.5/5  ( 72 оцінок )

4 088

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

НОСОРІГ – це надійний ніж для щоденного носіння в місті, створений для максимальної функціональності та надійності в повсякденних завданнях. Виготовлений з нержавіючої сталі 1.4116, товщиною 5 мм і 57 HRC, має чудову ріжучу кромку, яка довго залишається гострою. Фіксед з конструкцією фултанг гарантує міцність і стабільність при використанні. Рукоять із міцного АБС-пластику забезпечує комфортний і надійний хват у будь-яких умовах. Ніж передбачає приховане носіння і швидко витягується з пластикового чохла зі сталевою кліпсою, сумісною з MOLLE. Отвори чохла сумісні з . Ніж має висновок експертизи МВС України про неналежність до холодної зброї.ІСТОРІЯ НОЖАМіський ніж прихованого носіння НОСОРІГ – це миролюбна варіація міського ножа . Ми знаємо, що не кожен використовує ніж для бійки в клінчі, тому вирішили створити модель, в якій прибрали агресивне вістря і додали фальш спуск на обуху для естетики, а сам ніж зробили більш утилітарним. Плавний вигин ріжучої кромки зручний для щоденних побутових робіт - хоч кілок для намету заточити, хоч яблуко нарізати, хоч посилку відкрити.Втім, як і справжній швидкий і потужний носоріг, цей ніж миттєво перетворюється на небезпечного супротивника, який неухильно рухається до своєї мети, захищаючи свою територію.Ефективний і утилітарний міський ніж НОСОРІГ – це ідеальний ніж на кожен день, це незамінний інструмент для міського життя, завдань у турпоходах, він готовий допомогти в різних ситуаціях.НІЖ НОСОРІГ ЗРУЧНИЙ ІНСТУРМЕНТ НА ВСІ ВИПАДКИЩоденне носіння та аутдор. Невеликий ніж легко впорається з відкриттям посилок, наріже продукти для перекусу в офісі. Для туристів цей ніж стане незамінним помічником у розбивці табору та приготуванні їжі подалі від міської метушні. Ви точно оціните його зручність на шашликах і барбекю. Завдяки своїй міцності та універсальності, він без проблем відкриває консервні банки, роблячи його ідеальним для пікніків і кемпінгу. Рибалки та мисливці оцінять його зручність і функціональність, адже цей ніж допоможе їм впоратися з будь-якими завданнями в їхньому хобі.Військовий побут. Українські волонтери обирають ніж НОСОРІГ через його утилітарність і надійність. Він стає незамінним інструментом у різних ситуаціях, допомагаючи їм виконувати різноманітні завдання в екстремальних умовах.Українські військові використовують його як невеличкий фіксед, який завжди під рукою і який допомагає виконувати різні госпроботи на позиціях.Ніж для впевненості у собі. У темних провулках, де безпека часто стає проблемою, міський ніж прихованого носіння НОСОРІГ буде вашим надійним супутником.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 4.7
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 93
Загальна довжина, мм
  • 202
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».