Ніж Blade Brothers Knives Ira Domini (391.01.63)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 100
Вага з піхвами
  • 177 г

Ніж Blade Brothers Knives Ira Domini (391.01.63)

Продавець:BeBest

4.5/5  ( 72 оцінок )

3 932

Є в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Міський ніж IRA DOMINI – це компактний і зручний ніж для носіння в місті. IRA DOMINI – це ефективний інструмент самозахисту, що забезпечує потужні рубаючі удари. Міцний і надійний фултанг з фіксованим лезом із нержавіючої сталі марки 1.4116, загартованої до 57 HRC і товщиною 5 мм. Текстуроване пластикове руківя забезпечує надійний хват. За безпечність носіння відповідає пластиковий чохол. Система кріплення – сталева кліпса, сумісна з MOLLE. Отвори чохла сумісні з . Ніж передбачає приховане носіння в місті і швидко виймається з чохла для використання в разі потреби. Ніж має висновок експертизи МВС України про неналежність до холодної зброї.ІСТОРІЯ НОЖАIRA DOMINI (лат. Гнів Господній) – це найперша модель ножа, яку розробили у Blade Brothers Knives. У процесі тренувань у спортсменів клубу ножового бою Blade Brothers виникла потреба в ножі, форма якого давала б можливість реалізувати всі особливості техніки ножового бою клубу Blade Brothers з властивими для неї потужними рубаючими ударами. Результатом розробки став ніж, який поєднав у собі риси давньогрецької махайри і кельтської бойової сокири.Під час тестів ніж зробив настільки значні порізи, що йому дали ім'я Гнів Господній. А спортивний ножовий бій клубу Blade Brothers отримав унікальний інструмент.ХТО ОБИРАЄ НІЖСпортсмени з ножового бою. EDC-ніж IRA DOMINI – це ідеальний інструмент для спортсменів ножового бою. Цей ніж від самого початку проектувався як універсальна зброя для поєдинків.Військові, військові медики, волонтери. У військово-польових умовах українські військові користуються ножем IRA DOMINI з 2014 року.Містяни. У мирному житті EDC-ніж IRA DOMINI призначений для активних людей, які цінують універсальність і практичність у своєму повсякденному житті. Він ідеально підійде для відкриття посилок, нарізки фруктів. Компактний розмір робить його зручним для носіння на ремені під одягом.Українські панянки. Саме цю модель обирають прекрасні українські пані. І ми дуже раді, що в їхніх сумочках знаходиться місце для нашої ІРИ ДОМІНІ.Міський ніж прихованого носіння IRA DOMINI готовий до дії в будь-якій ситуації.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 5
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 100
Загальна довжина, мм
  • 195
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».