Ніж Victorinox Super Tinker 91 мм Чорний (1.4703.3)

Код:  414697755
Матеріал клинка
Вага з піхвами, г
  • 84

Ніж Victorinox Super Tinker 91 мм Чорний (1.4703.3)

Код:  414697755

Колір: Чорний

Є в наявності

2 329

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Victorinox SUPER TINKER (чорний) – швейцарський ніж 91 мм на 14 функцій та представляє колекцію середніх складаних ножів Victorinox. Серед іншого містить ножиці та викрутку Phillips. Super Tinker підготує вас до будь-якої непередбаченої ситуації ви завжди готові відремонтувати та виправити будь-що. Всі інструменти гарантують бездоганну, довговічну роботу, не люфлять. Ножовий замок Slip-joint – це перевірена часом конструкція, яка фіксує лезо в положенні до руківя та надійно захищає від закидання під час роботи.✔ Виготовлений із висококласної неіржавної сталі.✔ Чорні накладки-руківя з міцного пластика з логотипом бренду.✔ 14 функцій.✔ Середній розмір ножа Victorinox (довжина х ширина х товщина), мм 91 х 26 х 17✔ На ніж поширюється довічна гарантія якості.✔ Картонна коробочка з оригінальним сертифікатом.✔ Виготовлено у Швейцарії.1. велике сталеве лезо2 лезо меншого розміру3. ножиці з пружинним механізмом4. хрестова викрутка 1/25. відкривачка для пляшок6. – плоска викрутка 6 мм7. – паз для усунення ізоляції8. відкривачка для консервних банок9. – плоска викрутка 3 мм10. шило (дірокол)11. гачок12. пінцет у передній накладці13. зубочистка у задній накладці14. кільце для кріпленняВсі ножі Victorinox 91 мм із пластиковими накладками мають спеціальний отвір під шпильку в накладці біля штопора (у комплектацію до цієї моделі шпилька не входить та продається окремо).

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Пластик
Загальна довжина, мм
  • 91
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

    Відгуки про товар у інших продавців
  • Александра
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO

    Хороший качественный нож

    Недоліки:
    Нет
  • СЕРГЕЙ Дяченко
    Продавець: 4Line. Колір: Червоний

    Користуюсь ним 11 (!) років. Жодного люфта чи послаблення пружин. Хіба що для прискіпливих: отвір для зняття ізоляціїї не працює, або в мене не виходить це робити. Але це абсолютна дрібниця. Решта функцій працюють на ура. Повторюсь - 11 років

    Переваги:
    якість
    Недоліки:
    немає

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».