Ніж Victorinox Delux Tinker 91 мм Чорний (1.4723.3)

Матеріал клинка
Вага з піхвами
  • 123 г

Ніж Victorinox Delux Tinker 91 мм Чорний (1.4723.3)

Продавець:BeBest

4.5/5  ( 72 оцінок )

4 047

Є в наявності

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Victorinox DELUXE TINKER (чорний) – швейцарський ніж 91 мм на 17 функцій. Представляє колекцію середніх складаних ножів Victorinox. Серед іншого містить комбіновані плоскогубці, ножиці та викрутку Phillips. Deluxe Tinker підготує вас до будь-якої непередбаченої ситуації ви завжди готові відремонтувати та виправити будь-що. Всі інструменти гарантують бездоганну, довговічну роботу, не люфлять. Ножовий замок Slip-joint – це перевірена часом конструкція, яка фіксує лезо в положенні до руківя та надійно захищає від закидання під час роботи.Інформація про ніж Victorinox DELUXE TINKER 1.4723.3✔ Виготовлений із висококласної неіржавної сталі.✔ Чорні накладки-руківя з міцного пластика з логотипом бренду.✔ 17 функцій.✔ Середній розмір ножа Victorinox (довжина х ширина х товщина), мм 91 х 26 х 22✔ На ніж поширюється довічна гарантія якості.✔ Картонна коробочка з оригінальним сертифікатом.✔ Виготовлено у Швейцарії.1. велике сталеве лезо2 лезо меншого розміру3. комбіновані плоскогубці4. – кусачки для дроту5. – інструмент для обтискання дроту6. ножиці з пружинним механізмом7. хрестова викрутка 1/28. відкривачка для пляшок9. – плоска викрутка 6 мм10. – паз для усунення ізоляції11. відкривачка для консервних банок12. – плоска викрутка 3 мм13. шило (дірокол)14. гачок15. пінцет у передній накладці16. зубочистка у задній накладці17. кільце для кріпленняВсі ножі Victorinox 91 мм із пластиковими накладками мають спеціальний отвір під шпильку в накладці біля штопора (у комплектацію до цієї моделі шпилька не входить та продається окремо).

Характеристики

Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 91
Матеріал ручки
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».