Ніж Victorinox Huntsman Ukraine 3D 91 мм Марка русскій воєнний корабль ВСЬО (1.3713.7_T3120h)

Матеріал клинка
Вага з піхвами
  • 97 г

Ніж Victorinox Huntsman Ukraine 3D 91 мм Марка русскій воєнний корабль ВСЬО (1.3713.7_T3120h)

Продавець:BeBest

4.5/5  ( 72 оцінок )

3 388

Є в наявності

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Швейцарський армійський ніж HUNTSMAN 91 мм із ексклюзивної колекції Victorinox UKRAINE. Дизайн із високоякісним повноколірним зображенням із використанням 3D рельєфу на елементі ВСЬО!, щоб візуально та тактильно підкреслити елементи дизайну. Модель посяде почесне місце у вашій колекції складаних ножів Victorinox.Компактний формат кишенькового ножа з 15 функціями для частого використання. Чудова пилка, здатна розпиляти невелику колоду. Ножиці та два дуже гострі леза завдовжки 3,5 і 6 см. Дві відкривачки (для консервів та пляшок) комбіновано з плоскими викрутками різного розміру на кінці. З іншого боку – штопор, гачок, а також дірокол-кернер із вушком для зручного використання в ролі шила. Накладки містять слоти з пінцетом та зубочисткою. Заміна пінцета та зубочистки на чорні для гармонійного поєднання з дизайном накладок. Сталеве кільце, щоб комфортно прикріпити ніж до ланцюжка або темляка. Інформація про складаний ніж HUNTSMAN UKRAINE 1.3713.3.T3120h✔ Патріотична колекція HUNTSMAN UKRAINE. ✔ Удароміцні пластикові накладки з друком Марка русскій воєнний корабль… ВСЬО!✔ Тип нанесення цифровий повноколірний друк з використанням 3D рельєфу.✔ Інструменти високоякісна неіржавна сталь.✔ Кількість функцій 15. ✔ Середній розмір складаного ножа довжина 91 мм – ширина 26 мм – товщина 21 мм✔ Вага ножа 97 г✔ Ніж виготовлено у Швейцарії.✔ Комплектація ніж, оригінальний сертифікат та картонна коробочка.✔ Victorinox AG гарантує, що всі ножі з першокласної неіржавної сталі.✔ Довічна гарантія від будь-яких дефектів матеріалів та виробництва.✔ 100 оригінал Victorinox/Вікторінокс (Швейцарія).

Характеристики

Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 91
Матеріал ручки
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».