Ніж Blade Brothers Knives Ярл (391.01.64)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 90
Вага з піхвами
  • 143 г

Ніж Blade Brothers Knives Ярл (391.01.64)

Продавець:BeBest

4.5/5  ( 72 оцінок )

3 932

Є в наявності

2

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж ЯРЛ – це максимально універсальний ніж на кожен день з усієї лінійки EDC ножів Blade Brothers Knives. Міський ніж звичної класичної форми прекрасно показав себе і в похідних умовах. Виготовлений з нержавіючої сталі 1.4116, товщиною 5 мм і 57 HRC, має чудову ріжучу кромку. Фіксед з конструкцією фултанг гарантує надійність при використанні. Рукоять із міцного АБС-пластику забезпечує комфортний і надійний хват у будь-яких умовах. Ніж передбачає приховане носіння, швидко витягується з пластикового чохла зі сталевою кліпсою, сумісною з MOLLE. Отвори чохла сумісні з ТЕК ЛОК. Ніж має висновок експертизи МВС України про неналежність до холодної зброї.ІСТОРІЯ НОЖАЯРЛ – це EDC ніж, який розробили майстри ножового бою Blade Brothers Knives. Він втілює нашу любов до скандинавського епосу і поєднує в собі найкращі характеристики фінського клинка пуукко, розвідувального бойового різака і знаменитого .Маленький за розміром, але великий за своїми можливостями, цей міський клинок без зусиль пробиває кілька шарів щільної тканини. Ним легко можна нарізати м'ясо або заточити кілки для намету. Завдяки досить широким увігнутим спускам, ЯРЛ відмінно себе проявляє в динамічному порізі в ситуації самозахисту.НІЖ ЯРЛ У ВІЙСЬКОВО-ПОЛЬОВИХ УМОВАХЕДС ніж ЯРЛ довів свою надійність і ефективність в умовах бойових дій, відслуживши в зоні АТО і зоні ООС. І сьогодні цей ніж безперервно служить українським захисникам, допомагаючи справлятися з повсякденними завданнями в польових умовах. Міський ніж ЯРЛ – це одна з наших класичних моделей, яка завоювала величезну популярність і у спортсменів ножового бою, і у любителів активного відпочинку на природі. Мати під рукою невеликий універсальний фіксед – це значить бути в повній готовності до непередбачених ситуацій в будь-яких умовах.ЯРЛ – УНІВЕРСАЛЬНИЙ НІЖ ДЛЯ МІСТАЯкщо ви шукаєте якісний класичний ніж для щоденного носіння в місті, зверніть увагу на модель ЯРЛ. Це просте й ефективне рішення, що ідеально підходить для широкого спектра завдань. Ніж легко справляється з різними завданнями, чи то відкриття посилок, чи то виконання інших побутових завдань. Однак, перш за все, він є ідеальним інструментом самозахисту в екстремальних міських ситуаціях конфлікту.Невпинно пристосовуючись до вимог сучасних міських умов, ЕДС ніж ЯРЛ уособлює надійність, ефективність і безпеку.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 5
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 90
Загальна довжина, мм
  • 195
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».