Тепловізійний монокуляр HikMicro CONDOR LRF CQ35L (З Лазерним далекоміром)

Тепловізійний монокуляр HikMicro CONDOR LRF CQ35L (З Лазерним далекоміром)

Продавець:Слава Героям

4.8/5  ( 18 оцінок )

89 000

79 000

Є в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

HikMicro CONDOR LRF CQ35L - новий портативний тепловізійний монокуляр з термодатчиком 640x512 та чутливістю NETD менше 20 мК у корпусі з магнієвого сплаву, а також лазерним далекоміром для точного вимірювання відстані до мети вдень та вночі.

Дальність виявлення до 1800 м та змінне збільшення від 2 до 16x забезпечують вражаючу продуктивність завдяки OLED-дисплею високої роздільної здатності 1024x768.

Термодатчик NETD менше 20 мк надчутливий до невеликих перепадів температур, що дозволяє CONDOR CQ35L забезпечувати неймовірну чіткість зображення навіть у несприятливих погодних умовах, таких як туман, дощ тощо.

Тепловізор однаково добре справляється з ідентифікацією / виявленням цілей як у полі, так і в лісі.

Надчітке зображення, вражаюче розпізнавання деталей

Потужний високочутливий (NETD<20мК) тепловізійний детектор тепловізійного монокуляра HIKMICRO CONDOR допомагає легко і чітко ідентифікувати дрібні деталі об'єктів і фону в різних погодних і світлових умовах.

Спеціально розроблений алгоритм зображення забезпечує приголомшливу якість зображення

Алгоритми зображення, розроблені HIKMICRO, дають тепловізійному монокуляру HIKMICRO CONDOR високооптимізовані зображення і чудову деталізацію. Ці алгоритми розроблені на основі великого аналізу різноманітних зображень сцен полювання та особливостей теплобачення.

HIKMICRO Image Pro забезпечує максимальну оптимізацію цифрового зображення і забезпечує високоякісну візуалізацію як цільових об'єктів, так і фону, особливо у вихідному збільшенні.

HIKMICRO Zoom Pro може допомогти уявити надчіткі зображення з більш високим співвідношенням сигнал/шум і вражаючими деталями, особливо під час використання цифрового зуму.

Точне вимірювання відстані

Відстань важлива для забезпечення безпеки. Вбудований лазерний далекомір теплового монокуляра HIKMICRO CONDOR дає змогу користувачеві вимірювати відстань до 1000 м із точністю ±1 метр у різних сценаріях, забезпечуючи максимально точне вимірювання ситуації.

Ідеальна ергономіка, найвища надійність

Ергономічна конструкція захоплюючої форми для зручної роботи. Компактна і зручна форма HIKMICRO CONDOR ідеально підходить для рук людини. Виготовлений з м'якого і приємного для шкіри матеріалу, що гарантує комфортну роботу як для лівшів, так і для правшів.

Міцна конструкція корпусу з магнієвого сплаву для тривалого використання

Конструкція з магнієвого сплаву забезпечує міцність, легку вагу і підвищує стабільність, тривале використання в будь-яких суворих умовах навколишнього середовища.

Магнітна кришка об'єктива

Магнітна кришка із захистом лінзи HIKMICRO CONDOR SDLC забезпечує просту і безшумну установку.

Спеціально розроблені функції для простоти використання

Функція швидкого завантаження та змінні акумулятори забезпечують більш тривале використання. Швидке завантаження протягом 3 секунд робить HIKMICRO CONDOR завжди готовим до використання. HIKMICRO гарантує, що користувачам ніколи не доведеться турбуватися про брак електроенергії. Тепловізійний монокуляр HIKMICRO CONDOR постачається з трьома змінними акумуляторами 18650, що перезаряджаються та забезпечують вражаючі 13.5 годин безперервної роботи. Завдяки збільшеному часу автономної роботи користувачі можуть насолоджуватися нескінченною грою, не турбуючись про живлення, і без перерви фіксувати всі захопливі моменти.

Автоматичне вимкнення екрана затемнює екран для економії енергії та збільшення часу автономної роботи

Вбудований алгоритм автоматично визначає точне положення HIKMICRO CONDOR і активує функцію автоматичного вимкнення екрана, коли в його використанні немає потреби. HIKMICRO CONDOR автоматично перебуватиме в режимі очікування в разі бічного нахилу 75°, а також у разі нахилу вниз або вгору на 70°.

Персоналізовані налаштування візуального сприйняття

Тепловізійний монокуляр HIKMICRO CONDOR має ієрархічне меню, в якому користувач визначає пріоритетність функцій, що часто використовуються, з можливістю налаштувати візуальне сприйняття до максимального рівня комфорту, регулюючи такі параметри, як контрастність, різкість та інші персоналізовані параметри.

Комплектація

Тепловізійний монокуляр з далекоміром HIKMICRO CONDOR CQ35L
Зарядний пристрій
3x акумулятори 18650
Серветка для чищення
Портативна сумка
Кабель Type-C

Інструкція

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення