Планка GrovTec для KeyMod на 9 слотів. Weaver/Picatinny

Планка GrovTec для KeyMod на 9 слотів. Weaver/Picatinny

Продавець:AstreiaUpgrade

1 452

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Планка GrovTec для KeyMod на 9 слотів

– це надійне та універсальне рішення для ефективного кріплення аксесуарів на вашій зброї. Заснована на системі KeyMod, ця планка також обладнана інтерфейсом Weaver/Picatinny, що розширює можливості для прикріплення додаткового обладнання.

Завдяки 9 слотам, планка GrovTec гарантує вам достатньо простору для прикріплення різноманітних пристосувань, включаючи ліхтарі, лазерні цілевказівники, рукояті перенесення вогню та інше. Це дозволяє вам налаштовувати вашу зброю під конкретні потреби та завдання, надаючи вам гнучкість та контроль.

Виготовлена з високоякісного алюмінію, планка GrovTec вражає своєю міцністю та легкістю. Кожен гострий кут планки заокруглений для уникнення будь-яких можливих пошкоджень чи зачепів за інше спорядження.

Оберіть планку GrovTec для KeyMod на 9 слотів, щоб забезпечити собі надійне та функціональне кріплення для вашої зброї, допускаючи різноманітні конфігурації та прикріплення.

 

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами