Самурайський меч Катана DARK RIKUGUN KATANA на Підставці

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 730

Самурайський меч Катана DARK RIKUGUN KATANA на Підставці

Продавець:Eholov

4.9/5  ( 135 оцінок )

3 576

2 860

Є в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Самурайський меч Катана DARK RIKUGUN KATANA на підставці

Меч DARK RIKUGUN являє собою якісний зразок особистого меча японського самурая - катани. За габаритами і вагою вона досить близько відповідає справжньому самурайському мечу.

Цей японський меч виконаний на досить високому рівні і здатний служити як прикрасою інтер'єру, так і гідним поповненням колекції.

У повсякденному житті самураї не вітали надмірної яскравості і розкоші оздоблення та екіпіровки. Стриманість вважалася чеснотою. Ознакою гарного смаку вважався чорний колір (роіро), монотонність якого порушувалася чергуванням зі світлішими, контрастними елементами.

Проте в період Едо регулярні візити до двору стали обов'язком самурая. З цієї причини катани того періоду стають у відомому сенсі статусною річчю, а тому їхні піхви й оправа часто багато прикрашаються.

Таким чином, меч DARK RIKUGUN є досить близьким зразком самурайського меча періоду XVII-XIX століття.

Меч виконаний з великою увагою до деталей і особливостей будови справжньої бойової катани. Ножни (сая), сагео (шнур для кріплення сая) і цука-іто (обплетення рукояті) виконані в єдиному стилі. При цьому меч настільки детальний, що саме (обтягування рукояті) імітує справжню структуру шкури ската. Не забута і така важлива деталь, як менуке - фігурки під обплетенням руків'я, що слугували своєрідними амулетами і давали змогу тактильно визначити положення зброї в руці. Мекугі - штифт, який кріпить рукоять до хвостовика клинка, виконаний, як і годиться, з дерева.

Цуба (гарда меча) має чотирикутну форму (каку-гата) і прикрашена литтям, що зображає батальну сцену часів Сенгоку Дзідай ("епохи провінцій, що воюють").

Клинок меча має досить якісну імітацію лінії загартування (хамон) і добре помітний дол (хі), що вкрай позитивно позначається на загальній достовірності та правдоподібності його зовнішнього вигляду.

У комплект поставки також входять підставка (катанакаке) і тканинний чохол.

Самурайський меч DARK RIKUGUN KATANA є об'єктом колекціонування, прекрасним подарунком, гідною прикрасою інтер'єру або чудовим доповненням костюма актора чи косплеєра.

Характеристики:

Довжина клинка, мм: 730

Матеріал рукоятки: дерево, шнур, екошкіра, метал

Загальна довжина, мм: 1030

Довжина рукоятки, мм: 300

Матеріал ножен: дерево

Поверхня клинка: SATIN FINISH

Твердість сталі, HRC: 40-45

Матеріал леза: 440 A

Матеріал підставки: дерево

Ширина клинка, мм: 33

Товщина клинка, мм: 7

Маса, г: 1370

Матеріал пакування: кольорова картонна коробка

Комплектація: катана, тканинний чохол, підставка

Призначення: сувенірне

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 33
Товщина клинка, мм
  • 7
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».