Планка GrovTec для M-LOK на 15 слотів. Weaver/Picatinny

Планка GrovTec для M-LOK на 15 слотів. Weaver/Picatinny

Продавець:AstreiaUpgrade

2 002

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Планка GrovTec для M-LOK на 15 слотів

– це передове кріплення, розроблене для забезпечення максимальної гнучкості та надійності при використанні різноманітних аксесуарів на вашій зброї. Заснована на системі M-LOK, ця планка обладнана інтерфейсом Weaver/Picatinny, що розширює спектр можливостей для прикріплення різноманітних пристосувань та обладнання.

Завдяки 15 слотам, планка GrovTec створює обширний простір для прикріплення різноманітних аксесуарів, таких як ліхтарі, лазерні цілевказівники, рукояті перенесення вогню та інше. Це надає вам великий резерв можливостей для налаштування вашого спорядження відповідно до конкретних завдань.

Виготовлена з високоякісного алюмінію, планка GrovTec поєднує в собі міцність та легкість. Заокруглення всіх гострих кутів спеціально створено для уникнення можливих пошкоджень чи зачепів за інше спорядження.

Оберіть планку GrovTec для M-LOK на 15 слотів, щоб забезпечити собі не лише надійне, але й вкрай функціональне кріплення для вашої зброї.

 

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами