M-Tac ремінь Cobra Buckle Tactical Belt Coyote XS/S

M-Tac ремінь Cobra Buckle Tactical Belt Coyote XS/S

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 423 оцінок )

2 430

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис


 Тактичний ремінь Cobra Buckle Tactical, від M-Tac, використовує подвійну нейлонову стропу і оригінальну алюмінієву пряжку COBRA, яка була розроблена австрійською компанією AustriAlpin і виробляється американською компанією ITWNexus. Ремінь може бути використаний за прямим призначенням, як тактичний брючний ремінь, пояс під кобуру або піхви, а також як елемент розвантажувально-поясних систем.
 Алюмінієва пряжка COBRA має просту і надійну конструкцію. Вона швидко фіксує ремінь в закритому положенні і при цьому легко розстібається, але тільки при одночасному натисканні на два фіксатора. Пряжка витримує навантаження до 1800 кг на розрив, нейлонова стропа - 2200 кг. Cтропа утворює Molle-інтерфейс по внутрішній стороні ременя, який дозволяє надійно зафіксувати навісні елементи на ремені.

Таблиця размірів
XS/S      75-86 см
M/L      85-96 см
XL/2XL      95-108 см
3XL     115-128 см

    Пряжка AustriAlpin Cobra це високоміцна, функціональна, дуже надійна пряжка із запатентованим замком AustriAlpin COBRA ™. Виготовлена AustriAlpin - австрійською компанією, що спеціалізується на виробництві альпіністського спорядження. Замок системи COBRA захищений від мимовільного відкриття під навантаженням, використовується в високоякісному альпіністському і армійському спорядженні. Всі пряжки протестовані і сертифіковані за нормами Mil Spec по впливу на них піску/пилу/морської води і проходять за стандартами CE, EN, CSA, ANSI і NFPA.
 Унікальна конструкція замку гарантує високу ступінь надійності, безпеки і міцності. Всі пряжки COBRA виготовлені з високоміцного алюмінієвого сплаву класу 7075. Компоненти виконані з твердої латуні і неіржавіючої сталі.


ОБЗОР M-TAC РЕМЕНЬ COBRA BUCKLE TACTICAL BELT BLACK


Тактичні ремені вже давно стали частиною уніформи поліцейських та співробітників силових структур. Так звані «посадові ремені» мають ряд особливостей - вони міцні, витримують більше навантаження, мають надійну і зручну систему розстібання. Однак іноді цього буває недостатньо. Для ситуацій, в яких може знадобитися евакуація пораненого або страховка в техніці, були розроблені так звані страхувальні ремені (Rigger's Belt). Їх особливість полягає в тому, що стропа ременя пошита таким чином, що витримує колосальне навантаження. Як і пряжка.

І новинка від вітчизняного бренду М-ТАС - ремінь Cobra Buckle Tactical Belt - якраз із категорії подібних ременів.



Незважаючи на відносно молодий вік, компанія-виробник Military, Tactical & Outdoor продукції вже розробила ряд елементів спорядження і уніформи для співробітників правоохоронних структур. Використання високотехнологічних матеріалів і скрупульозний підхід до виробництва продукції вигідно виділяють продукцію M-TAC на вітчизняному ринку. А використання матеріалів, фурнітури і комплектуючих всесвітньо відомих виробників робить продукцію бренду такою, що не поступається за якістю зарубіжним аналогам.

Розглянемо ремінь ближче.



Тактичний ремінь Cobra Buckle Tactical, від M-Tac, використовує подвійну нейлонову стропу шириною 4 і 2,5 см.



За рахунок зшивання двох строп ремінь досить жорсткий і міцний.

Cтропа шириною 2,5 см утворює Molle-інтерфейс по зовнішній стороні ременя, який дозволяє надійно зафіксувати навісні елементи на ремені.





У даній моделі використовується оригінальна алюмінієва пряжка COBRA, яка була розроблена австрійською компанією AustriAlpin і виробляється американською компанією ITWNexus.



Пряжка має запатентовану форму і характеристики.

Алюмінієва пряжка COBRA має просту і надійну конструкцію. Вона швидко фіксує ремінь в закритому положенні і при цьому легко розстібається в один рух. Для того щоб розстебнути ремінь, необхідно одночасно натиснути бічні фіксатори на пряжці.







Згідно з інформацією, нанесеною на пряжці виробником, вона витримує навантаження 18 кілоньютонів (до 1835 кг) при розтягненні, і 9 кілоньютонів (до 918 кг) на розрив.



Вільний край ременя фіксується на липучці велкро.



Ремінь може бути використаний за прямим призначенням, як тактичний брючний ремінь, «посадовий» ремінь під кобуру, піхви та інше спорядження, а також як елемент розвантажувально-поясних систем.



Для зручності ремінь випускається в різних розмірах від XS до 3XL.


Характеристики

Додаткові характеристики
  • 1
Колір
  • Койот
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами