Ніж Fallkniven F1 "Pilot Survival Next Generation" 3G, чорна мікарта, золотий медальйон

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 101

Ніж Fallkniven F1 "Pilot Survival Next Generation" 3G, чорна мікарта, золотий медальйон

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 393 оцінок )

27 880

Є в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оригінальні ножі шведської компанії Fallkniven виготовляються досвідченими майстрами з багаторічним стажем виробництва клинків. Основна ідея ножів серії F1 – міцність, надійність, універсальність у використанні та, звичайно ж, неперевершений авторський дизайн. На клинок нанесений дизайнерський логотип, що відображає серію ножа, марку стали клинка та назва компанії. Сталь 3G – високоміцний метал металу, розроблений японською металургійною компанією Takefu Special Steel. Рукоятка виконана з мікарти (micarta) – щільного матеріалу, виготовленого на основі синтетичної смоли, пофарбована у чорний колір та декорована медальйоном із нейзильберу. Медальйон покритий шаром 24-каратного золота завтовшки 30 мкм (звичайна позолота становить 2-3 мкм). На медальйоні вигравіровано три корони – уособлення стилю, унікального дизайну та шведського престижу. Особливість ця пов'язана з тим, що виробник постачає свої унікальні вироби до королівського двору Швеції. Не можна не захопитись і робочими перевагами моделей Fallkniven серії F1: • Збереження гостроти лез при тривалій експлуатації• Надійність та міцність конструкції• Довговічність інструменту при навантаженні будь-якої складності• Універсальність у використанні• Зручність зберігання та демонстрації Необхідно відзначити, що ріжуча частина клинка виведена у вигляді літери "V". Лінзовидна заточка відрізняється за геометрією клинка і своєю формою забезпечує досягнення високої ефективності різу, одночасно гарантуючи великий запас міцності різальної частини. Найкращі японські катани мають аналогічну форму перерізу, тому що при рубанні клинок з лінзовидним заточуванням зустрічає найменший опір матеріалу в порівнянні з в'язну клиноподібною і увігнутою заточками. Також, її наявність підвищує ефективність роботи з твердими матеріалами (великими кістками при обробці дичини, при роботі з дерева і т.д). Шведський ніж "Pilot Survival Next Generation", чорна мікарта, золотий медальйон поставляється у подарунковій коробці з тканинним покриттям всередині. У комплекті є піхви з натуральної шкіри. Дизайнерський ніж стане чудовим подарунком поціновувачу унікальних клинків. Його красу та оригінальність оцінять досвідчені колекціонери, а також дизайнери. Можете помістити його в колекцію черговою перлиною.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 101
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».