Ніж KA-BAR "Becker Skeleton Knife", блістер

Довжина клинка, мм
  • 83
Матеріал клинка

Ніж KA-BAR "Becker Skeleton Knife", блістер

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 396 оцінок )

861

Є в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Американська компанія Becker (повна назва Becker Knife & Tool), заснована в 1980 році Ітаном Бекером, активним туристом і мандрівником, який також захопився конструюванням ножів. При розробці своїх виробів він широко застосовував свій багатий особистий досвід, тому його ножі максимально відповідають вимогам тих, хто тривалий час проводить в тісному спілкуванні з дикою природою. Особливу популярність отримали важкі "табірні" ножі, деякі моделі з яких були розроблені у співпраці з бойовими офіцерами. Фантастична міць, найвища міцність, якісні матеріали, ергономічність і здатність справлятися з найрізноманітнішими завданнями в самих важкий умовах привернуло до ножів увагу військових відомств США, які постачають співробітників виробами компанії Becker. Ітан Бекер не має власних виробничих площ. Він займається розробкою конструкції і дизайну ножів, а випуск виробів тривалий час здійснювала компанія Camillus. Кілька років тому компанія припинила свою діяльність і зараз виготовленням ножів Бекера займається легендарний виробник ножів - компанія Ka-Bar. BK23 - це полегшений склетний ніж, рукоять якого для зручності можна обмотати входячим в комплект паракордом.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 83
Матеріал клинка
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».