Ніж 1 Benchmade "Mini Osborne"

Довжина клинка, мм
  • 74
Матеріал клинка

Ніж 1 Benchmade "Mini Osborne"

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 309 оцінок )

11 348

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Benchmade 945 Osborne - дивовижний, вражаючий своєю компактністю і легкістю (вага всього 57 грам) ніж. Це молодший брат легендарної 940 моделі, яка в 2021 році святкує своє 20-річчя. За зовнішнім виглядом Benchmade 945 Osborne - зразок елегантності і стилю. Виняткові лінії ножа не мають відразливої агресивності. Клинок зроблений з порошкової сталі S30V, що гарантує довге утримання гостроти ріжучої кромки і відмінну стійкість до корозії. Форма леза - зворотний танто з прямими спусками від 2/3 клинка. При товщині клинка в 2, 6 мм, така форма не тільки дає хороший рез, а й гарантує певний запас міцності кінчика леза при всяких «колупальних» роботах. Довжина ріжучої кромки перевершує довжину багатьох EDC-ножів із зіставними розмірами клинка. Плоска рукоять, товщиною всього в 11 мм, анодирувана дуже чіпким покриттям. Плашки з алюмінію 6061-T6 красивого темно-зеленого відтінку розділяє тонкий сталевий спейсер, пофарбований в червонувато-фіолетовий колір. Рукоять дуже ергономічна і прекрасно лягає в руку. Benchmade 945 Osborne є легким і дуже функціональним EDC-ножем у відмінному дизайнерському виконанні Уоррена Осборна. Такий ніж може бути затребуваним багатьма людьми, а вже шанувальники Уоррена, точно повинні звернути на нього увагу.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 74
Матеріал клинка
Тип замка
  • Axis Lock
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».