Ніж Fallkniven "S1 Forest Knife", zytel піхви, сталь Lam.VG10

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 130

Ніж Fallkniven "S1 Forest Knife", zytel піхви, сталь Lam.VG10

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 393 оцінок )

8 856

Є в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Forest Knife – це серія лісових ножів, клинку легко піддається деревина, канати, їм можна навіть нарізати овочі великими шматочками. Мисливці знайдуть цей ніж дуже зручним для оброблення дичини, т.я. його клинок виготовлений з високоякісної японської ламінованої сталі VG10 і має оптимальну довжину в 13 см, при вазі в 190 грам. Lam. VG10 - це технологічний тришаровий пакет, можна сказати коник ножів Fallkniven, суть полягає в тому, що центральний шар клинка виготовлений з твердої сталі VG10, а захисні обкладки - з більш м'якої низьковуглецевої сталі марки 420J2. Така структура збільшує пружність клинка при бічних навантаженнях та захищає клинок від корозії. Виробляються клинки Fallkniven на японському заводі Takefu Special Steel, що належить сім'ї Хатторі (Hattori) - японським зброярам і ковалям, які з середньовіччя завоювали визнання у світі ножів. Фахівці компанії-виробника не стоять на місці, в результаті розробки даної моделі їм вдалося досягти наступних переваг: • Збереження гостроти лез при тривалій експлуатації• Надійність та міцність конструкції• Довговічність інструменту при навантаженні будь-якої складності• Універсальність та зручність у використанні• Оригінальний дизайн Клинок Forest Knife має лінзовідне заточування - відрізняється за геометрією і своєю формою забезпечує досягнення високої ефективності різу, одночасно гарантуючи великий запас міцності різальної частини. Кращі японські катани мають аналогічну форму перерізу, тому що при рубанні клинок з лінзовидною заточуванням зустрічає найменший опір матеріалу в порівнянні з клиноподібною і увігнутою заточками. Також, її наявність підвищує ефективність роботи з твердими матеріалами (великими кістками при обробці дичини, при роботі з деревиною тощо). Рукоятка ножа виготовлена з Thermorun, синтетичний гумопластик, який розрахований на великі перепади температур, не вислизає навіть із мокрих рук, ударостійкий. Форма рукоятки виконана з урахуванням анатомічних особливостей руки, додатковий комфорт та захист від порізів забезпечує гарда з того самого матеріалу. На рукоятці є отвір, що дозволяє доповнити ніж індивідуальним темляком, зробивши його ексклюзивним та зручним при перенесенні. У комплекті постачаються піхви з інноваційного композитного матеріалу Zytel, до складу якого входить найміцніший за хімічним складом елемент – поліамід. Zytel відмінно витримує вплив більшості хімічних сполук, термостабілен, водонепроникний, не деформується при ударах та падінні, простий та легкий у догляді. Якщо хтось хоче побалувати себе і свій арсенал справді гарним, сучасним та.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 130
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».