Ніж Fallkniven "PXL Magnum Folder" green micarta

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 88

Ніж Fallkniven "PXL Magnum Folder" green micarta

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 393 оцінок )

20 336

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Fallkniven PXL "Magnum Folder" – досить великий складаний ніж, створений для щоденного використання та вашої колекції. Ніж функціональний, надійний, довговічний та ергономічний. Механізм відкриття складного шведського ножа здійснюється однією рукою, для зручності на клинку знаходяться спеціальні металеві бічні виступи. Фіксується вістря за допомогою типового замку Liner Lock, що складається при зрушенні пластини. Виготовляються клинки Fallkniven на металургійному заводі в Японії, що належить сім'ї Хатторі (Hattori) – зброярам та ковалям, династія яких завоювала Світове визнання у середньовіччі. Лезо ножа прикрашає малюнок з написом шведського бренду Fallkniven, маркою сталі та серії ножа. Клинок виготовлений за технологією «сендвіч», яка передбачає тришаровий пакет із преміальної сталі 3G та двосторонню обкладку зі сталі VG-2. У сукупності ці характеристики роблять тришарову 3G міцнішою, на рівні 62 HRC. Основні відмінні переваги складаного ножа Fallkniven PXL "Magnum Folder" полягають у наступному: • Збереження гостроти лез при тривалому використанні • Довговічність інструменту • Безпека та надійність під час експлуатації • Універсальність та функціональність • Ергономічність та компактність, за рахунок складного типу • Оригінальна палітра рукояті Ріжуча частина складного Fallkniven виведена у вигляді літери «V». Лінзовидна заточка відрізняється за геометрією клинка і своєю формою забезпечує досягнення високої ефективності різу, одночасно гарантуючи великий запас міцності різальної частини. Найкращі японські катани мають аналогічну форму перерізу, тому що при рубанні клинок з лінзовидним заточуванням зустрічає найменший опір матеріалу в порівнянні з клиноподібною і увігнутою заточками. Також, її наявність підвищує ефективність роботи з твердими матеріалами (великими кістками при обробці дичини і т.ін). Рукоятка виконана із сучасного інноваційного полімеру на основі синтетичної смоли, мікарта. Колір мікарти в даній моделі складаного ножа – бордовий. Полімер вологостійкий, не ковзає в руці, не вбирає запахи та безпечний для здоров'я людини. Додаткову фіксацію руки забезпечує анатомічна форма рукоятки. Посередині мікарти красується медальйон срібного кольору із зображенням трьох корон, ця особливість пов'язана з тим, що виробник постачає свої унікальні ножі до королівського двору Швеції. Клинок також висловлює свою приналежність до королівського двору через гравірування «Трьох корон» на клинку. Ніж постачається  у складеному вигляді у картонній подарунковій упаковці., оскільки мають спеціальну кліпсу для фіксації за гарду.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 88
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».