Ніж Fallkniven Н1 "Hunters Knife" 3G, піхви Zytel

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 100

Ніж Fallkniven Н1 "Hunters Knife" 3G, піхви Zytel

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 393 оцінок )

9 881

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

H1 – це серія мисливських ножів компанії Fallkniven, особливістю яких є форма клинка, що нагадує профіль для свіжування дичини. Крім цього ніж готовий впоратися з будь-яким завданням, необхідним при вилазках на природу. Клинок виготовляється на японському заводі Takefu Special Steel, що належить сім'ї Хатторі (Hattori) - японським зброярам і ковалям, які з середньовіччя завоювали визнання у світі ножів. В основі виготовлення лежить технологія «сендвіч». Шведська компанія Fallkniven спільно з японським металургійним заводом Takefu Special Steel використовують цей метод з метою захисту серцевини леза від корозії та збільшення міцності на злам. Клинок складається з трьох шарів: високоякісної сталі 3G, де сталь SGPS – внутрішня ріжуча частина та дві зовнішні пластини зі сталі марки VG2. За довгі роки співпраці виробникам вдалося удосконалити колекційні моделі клинків Fallkniven та досягти наступних переваг моделі Н1 "Hunters Knife": • Гострота леза • Міцність вістря та рукоятки • Надійність конструкції під час експлуатації • Зносостійкість та довговічність інструменту • Зручність зберігання та перенесення • Неповторний дизайн у стилі «полювання» Клинок Hunters Knife має лінзовідне заточування - відрізняється за геометрією клинка і своєю формою забезпечує досягнення високої ефективності різу, одночасно гарантуючи великий запас міцності різальної частини. Кращі японські катани мають аналогічну форму перерізу, тому що при рубанні клинок з лінзовидним заточуванням зустрічає найменший опір матеріалу в порівнянні з клиноподібною і увігнутою заточками. Також, його наявністьпідвищує ефективність роботи з твердими матеріалами (великими кістками при обробці дичини, при роботі з деревиною та ін.). Рукоятка ножа виготовлена з Thermorun, синтетичний гумопластик, який розрахований на великі перепади температур та ударостійкий. У ножа відсутній стандартний упор для пальця, але безпека зчеплення посилюється за рахунок ергономічної рукоятки Thermorun з рельєфною поверхнею. Серед досвідчених мисливців та справжніх "виживальників" ніж Fallkniven Н1 стане очевидним вибором, а відсутність упору не є проблемою для тих, хто вміє користуватися ножем. На сталевій частині рукоятки є отвір під темляк. Піхви виготовлені з вологостійкого, дуже міцного, довговічного матеріалу Zytel, цей полімер забезпечує щільну фіксацію ножа в піхвах. Zytel легко очистити від забруднень вологою ганчіркою, особливо це зручно в умовах дикої природи (в горах, лісі, на риболовлі тощо).

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 100
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».