Ніж Tb Outdoor "Protecteur", чорний PA6, MOX, кайдексні піхви

Довжина клинка, мм
  • 105

Ніж Tb Outdoor "Protecteur", чорний PA6, MOX, кайдексні піхви

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 393 оцінок )

5 119

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Protecteur®, офіційно вибраний ALAT (Aviation Légère Armée Terre), використовується льотними екіпажами французьких ударних вертольотів. Його гостре проникне комбіноване лезо покликане дозволяти пілоту дуже швидко вибратися з гвинтокрила в екстреній ситуації. Клинок ефективно справляється з товстими ременями чи стропами, а його проникаюча здатність також дозволяє йому творити дива у різних непередбачених чи бойових ситуаціях.Невеликий розмір робить його чудовим запасним ножем, а лезо з повним хвостовиком із нержавіючої сталі MOX® забезпечує виняткову продуктивність. Чорне PVD-покриття забезпечує як функціональні, так і естетичні якості - воно має високу зносостійкість і корозійну стійкість, а також надає ножу досить агресивного вигляду. Його чорний колір також збільшує його здатність до маскування. Поліамідна рукоятка, армована скловолокном, здатна витримати найскладніші ситуації.Ніж поставляється з піхвами з кайдекс без насадки під систему molle.Про компанію.Компанія Tarrerias-Bonjean (TB) розпочала співпрацю з французькою армією у 1996 році з розробки інструментів для використання у військових цілях, першим з яких є ніж Bivouac®. Цей багатоцільовий похідний ніж був частиною екіпірування французьких солдатів з 1996 по 2001 рік. Потім ніж Baroudeur® замінив Bivouac® на 16 років до 2017 року. У 2017 році компанія Tarrerias-Bonjean виграла тендер на постачання нового похідного ножа для французької армії. Ніж C.A.C.® (Combat Assistance Campaign) був розроблений у співпраці з військовим експертом PEROTTI для заміни Baroudeur®. Цей ніж оснащений новітніми сучасними технологіями і, без сумніву, стане важливою віхою довгої історії ножів, якими озброєні французькі солдати.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 105
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».