Ніж Fallkniven "Kolt Knife" Lam.Cos, шкіряні піхви + Zytel

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85

Ніж Fallkniven "Kolt Knife" Lam.Cos, шкіряні піхви + Zytel

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 393 оцінок )

7 749

Є в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Fallkniven "Kolt Knife" має невеликий розмір та оригінальну форму. Товщина клинка 3,85 мм чудово підходить для нарізки сухого та копченого м'яса тонкими пластами. Клинок виготовлений в Японії потомственими майстрами своєї справи, на металургійному заводі Takefu Special Steel, що належить сім'ї Хатторі (Hattori) - японським зброярам і ковалям, які з середньовіччя завоювали визнання у світі ножів. Клинок виготовлений за методом «бутерброду», тобто твердий металевий сердечник оточений м'якшою, але водночас стійкішою до корозії сталі. У представленій моделі використовується нержавіюча сталь CoS, твердістю 60 HRC, ламінована з обох боків сталлю 420J2. Склад сплаву містить підвищену концентрацію кобальту, що відповідає за жароміцність та покращені механічні властивості: із сплавів із застосуванням кобальту створюють обробний інструмент (свердла, різці, т.ін). Ще одним важливим елементом сталі марки CoS є вольфрам. Вольфрам надає додаткової твердості і помітно підвищує температуру плавлення. Застосовується така сталь для виготовлення ресор, снарядів, сейфів, ріжучих інструментів преміум класу. Ніж Fallkniven "Kolt Knife" Lam.Cos має такі відмінності та переваги: • Збереження гостроти лез при тривалій експлуатації• Надійність та міцність конструкції• Універсальність та зручність у використанні• Невеликий розмір інструменту• Гігієнічність Рукоятка ножа виготовлена з Thermorun, синтетичний гумопластик, що дозволяє надати анатомічну форму рукоятки та нанести шорсткість, що забезпечує щільне захоплення рукою, додатковий комфорт при використанні. На рукоятці красується овальний медальйон із зображенням трьох корон, ця особливість пов'язана з тим, що компанія Fallkniven забезпечує своїми виробами королівський двір Швеції. Також є отвір на кінці рукоятки, що дозволяє доповнити ніж індивідуальним темляком, зробивши його ексклюзивним і зручним в руці. "Kolt Knife" Lam.Cos постачається з двома типами піхов у комплекті: з натуральної шкіри, декорованих рядком нитки червоного кольору, що надає дизайну особливостей, та більш гігієнічного удароміцного матеріалу Zytel. Zytel легко очистити від забруднень вологою ганчіркою.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».