Ніж Tb Outdoor "Maraudeur", MOX, G10, червоний, кайдексні піхви

Довжина клинка, мм
  • 125

Ніж Tb Outdoor "Maraudeur", MOX, G10, червоний, кайдексні піхви

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 393 оцінок )

5 390

Є в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

У 1996 році TB OUTDOOR розпочав свою співпрацю з французькою армією, розробивши інструменти для військового використання. Першим виробом, що відповідає цим вимогам, став Bivouac.Цей похідний ніж, що став легендарним, буде частиною обмундирування солдата з 1996 по 2001 рік.Baroudeur замінить Bivouac на 16 років до 2017 року.У 2016 році був розроблений PROTECTEUR, компактний кинджал із симетричною ріжучою кромкою, який був обраний для оснащення екіпажів повітряних суден ALAT (легка армійська авіація).У 2018 році на зміну BAROUDEUR прийшов C.A.C (Combat Assistance Campaign), розроблений у партнерстві з військовим експертом Філіпом ПЕРОТТІ. Компанія TARRERIAS-BONJEAN, (TB) була обрана Міністерством оборони для забезпечення французької армії новим похідним ножем. Цей ніж, що закривається, має міцну і надійну механіку в будь-яких обставинах.Ножі TB OUTDOOR користуються довірою військових, мандрівників, мисливців, рибалок і всіх, хто потребує надійного інструменту. Бренд продовжує розробляти нові моделі та вдосконалювати свої ножі, щоб задовольнити потреби та уподобання своїх клієнтів у сфері ножового спорядження.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 125
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».