Ніж CRKT "Piet™ Blue D2"

Довжина клинка, мм
  • 68
Матеріал клинка

Ніж CRKT "Piet™ Blue D2"

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 396 оцінок )

2 378

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Дизайнер Джеспер Вокснес - далеко не єдиний художник, натхненний химерністю Портленда, штат Орегон. Але він, безумовно, перший, хто створив складаний ніж для повсякденного носіння, такий тонкий, легкий і ідеально підходить для міста. Зазвичай Джеспер створює свої нестандартні творіння в своєму магазині в Лёгструпе, Данія. Проте, Piet ™ був вперше зарисований в міжнародному аеропорту Портленда відразу після його першого візиту в місто. З сатиновою обробкою і вертикальним шліфуванням лезо формату drop point міцне, але легке, воно буде непомітно для очей, поки не прийде час розкрити упаковку улюблених снеків. Він ідеально збалансований завдяки компактній, але дуже ергономічній нейлоновій ручці, армованій скловолокном, і кліпсі, яка робить його ледь помітним в кишені робочих брюк. Лезо швидко розгортається завдяки великому отвору для великого пальця і ​​надійно утримується на місці за допомогою фіксуючого лайнера. Велосипед, рюкзак, Piet ™ і вперед на роботу. Чудові характеристики: лезо зі сталі D2 для відмінного утримання гостроти кромки. Класична форма клинка забезпечує доведену оптимальну корисну довжину кромки. Для правші і лівші: отвір для великого пальця дозволяє відкривати лезо будь-якою рукою. Міцний і легкий: ручка з нейлону, армованого скловолокном, міцна і легка. Легке закриття: Liner Lock можна легко закрити однією рукою. Варіанти перенесення: кліпса переставляється.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 68
Матеріал клинка
Тип замка
  • Liner lock
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».