Ніж Tb Outdoor "Commandeur", Alenox, G10, чорний, кайдексні піхви

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 115

Ніж Tb Outdoor "Commandeur", Alenox, G10, чорний, кайдексні піхви

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 396 оцінок )

5 390

Є в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Commander® – це універсальний фіксований ніж, виготовлений у Франції.Полірування Stonewash з її шорсткою естетикою усуває будь-які небажані бліки та нівелює подряпини. Commander® повною мірою знаходить застосування у пригодах на відкритому повітрі, на полюванні, рибалці та в кемпінгу. Клинок типу Full tang виготовлений з патентованої марки ALENOX® - аналога 1.4112 - нержавіючої хромованої сталі з молібденом та ванадієм, яка також близька до AISI 440B / 95Х18МФ. Commander® поставляється в красивому чорному шкіряному футлярі, виготовленому та зшитому вручну. Цей чохол має тиснення логотипу TB та кліпсу для носіння на ремені. Всі Commanders® поставляються у презентабельній пластиковій коробці.Про компанію.Компанія Tarrerias-Bonjean (TB) розпочала співпрацю з французькою армією у 1996 році з розробки інструментів для використання у військових цілях, першим з яких є ніж Bivouac®. Цей багатоцільовий похідний ніж був частиною екіпірування французьких солдатів з 1996 по 2001 рік. Потім ніж Baroudeur® замінив Bivouac® на 16 років до 2017 року. У 2017 році компанія Tarrerias-Bonjean виграла тендер на постачання нового похідного ножа для французької армії. Ніж C.A.C.® (Combat Assistance Campaign) був розроблений у співпраці з військовим експертом PEROTTI для заміни Baroudeur®. Цей ніж оснащений новітніми сучасними технологіями і, без сумніву, стане важливою віхою довгої історії ножів, якими озброєні французькі солдати.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 115
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».