Ніж CRKT "Kith"

Довжина клинка, мм
  • 75
Матеріал клинка

Ніж CRKT "Kith"

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 396 оцінок )

1 927

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Звичний. Прямо як старий друг. Kith розроблений досвідченим виробником ножів Кеном Штайгервальтом, який черпає натхнення з традиційних шарнірів т.зв. середнього замку і традиційних беклоків, щоб створити абсолютно новий підхід з його дизайном front lock. Завдяки інтуїтивно зрозумілій конструкції, відкривання леза здається другою натурою, що надає староанглийскій назві цього ножа «друг» зовсім інше значення. Досвідчений виробник ножів Кен Стейгервальт з Оранжвіллю, штат Пенсільванія, переосмислює традиційні механізми замикання за допомогою фронтального замку Kith, використовуючи вкладиші ножа в якості пружин, щоб створити більше місця для леза. Заснований на такій перевіреній і надійній конструкції замків, стратегічно розташований шпеньок для великого пальця ножа і фронтальний фіксатор дозволяють легко відкривати і закривати ніж будь-якою рукою, досягаючи повної свободи обох рук.Легко заточується: лезо з високовуглецевої неіржавіючої сталі добре тримає заточення. Міцний і легкий: ручка з нейлону, армованого скловолокном, міцна і легка. Надійний: унікальний механізм передньої блокування використовує вкладиші в якості пружин. Двосторонній: шпеньок для великого пальця і ​​фронтальний фіксатор дозволяють відкривати і закривати лезо будь-якою рукою. Низький профіль: deep carryкліпса глибоко сідає на кишеню.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 75
Матеріал клинка
Тип замка
  • Front Lock
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».