Ніж складаний TEKUT Tough (довжина 210мм лезо: 90мм) чорний

Матеріал клинка

Ніж складаний TEKUT Tough (довжина 210мм лезо: 90мм) чорний

Продавець:ua-club

4.4/5  ( 87 оцінок )

786

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Серед складних ножів багато оригінальних моделей, але одвічна класика без помітного зовнішнього вигляду все одно залишається лідером на ринку. Представлена модель відноситься саме до таких. Ніж виглядає просто, володіє довжиною леза 90 мм і дуже комфортно сидить в руці. Саме це дозволяє їм орудувати без зайвих проблем і зручно транспортувати під час подорожі. Лезо повністю зроблена з якісної сталі, а для створення рукоятки вибрали алюміній. Обидва матеріали чудово поєднуються і разом зливаються в практичну модель складного ножа. Варто спробувати і переконатися в його неповторному якості.

Характеристики

Матеріал клинка
Тип замка
  • Liner lock
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».