Кобура FAB Defense Scorpus для Glock 9 мм для лівші

Кобура FAB Defense Scorpus для Glock 9 мм для лівші

Продавець:AstreiaUpgrade

2 266

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кобура Fab Defense Scorpus 

- надійне і зручне рішення для носіння пістолетів 9 мм. Незалежно від того, чи є ви шульгою або правшою, ці кобури призначені для комфортного носіння вашої зброї.

Особливості кобур FAB Defense Scorpus:

1. Надійність: Ми розуміємо, наскільки важлива надійність у виборі кобури. Scorpus виготовлені з міцного полімеру та обладнані фіксатором спускової скоби, забезпечуючи максимальну безпеку при носінні зброї.

2. Зручність: Кобури Scorpus мають унікальну систему регулювання кута нахилу. Ви можете легко налаштувати кут нахилу на 20 градусів, роблячи носіння вашого пістолета максимально комфортним.

3. Універсальність: Ці кобури підходять для різних марок і моделей пістолетів, що робить їх ідеальним вибором для широкого спектра стрільців.

4. Регульоване кріплення: Кобури Scorpus оснащені регульованим кріпленням, яке дає змогу використовувати ремені шириною від 3,4 до 7,2 см.

Зі Scorpus ви отримуєте ідеальне поєднання надійності, зручності та універсальності. Одягніть свій Glock 9 мм у кобуру Scorpus, і ви будете готові до дії в будь-який момент.

Характеристики

Колір
  • Чорний
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами