Ніж Buck "SM Skinner"

Ніж Buck "SM Skinner"

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 393 оцінок )

23 370

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зовсім недавно в продаж вийшла унікальна, за своїм дизайном, модель нескладного мисливського ножа компанії Buck, над якими спільно працювали кращі фахівці, в результаті чого якість ножа названого SM Skinner 113YICLEB відповідає найвищим вимогам. При проектуванні клинка було прийнято рішення використовувати популярний форм-фактор drop-point, що відмінно зарекомендував себе як найбільш вдала конструкція з точки зору геометрії і опірності, поперечного і ударного навантажень. Лезо має високі спуски, плавно переходять в п'яту, має гладку ріжучу кромку, що сприяє швидкому і легкому заточуванню, а так само відмінну полірування. Особливу увагу виробник направив на рукоять, вона складається з литого латунного корпусу, передня частина якого має розширення, яке виконує функції гарди, її поверхня прикрашена відмінним візерунком, що нагадує пористу поверхню, дуже приємну на дотик. Накладки мають многосекционную структуру, що складається з синього мінерального каменю, що прикрашає зовнішні краї, після яких, ближче до центру, йдуть відмінні вставки з тропічного дерева макассар, в підставі розташувався червоний мінеральний камінь, що відмінно поєднується з іншими елементами. Крім того, на поверхні накладки розташувалася прекрасна композиція зображає табун коней, що біжать на тлі призахідного, між техаських гір, палючого сонця.   Конструкція SM Skinner 113YICLEB відноситься до типу full-tang, що означає що клинок має довгий хвостовик, що проходить через весь корпус рукояті і надійно зашплінтувати в ньому, це надає виробу відмінний запас прочності.В комплекті з цим шикарним виробом поставляється дерев'яний футляр, виконаний з високоякісного горіха, його внутрішня поверхня відмінно підігнана під геометричні параметри ножа, SM Skinner 113YICLEB відмінно лягає в спеціальний паз і виглядає, при цьому, як відмінна виставкова модель. Все це дозволяє використовувати цю модель не тільки як професійний мисливський ніж, але і як шикарний елемент декору, будь-якої кімнати в вашому домі.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».