Ніж KA-BAR "Jarosz Turok"

Ніж KA-BAR "Jarosz Turok"

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 396 оцінок )

8 200

Є в наявності

2

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель Turok – це вдане поєднання польового ножа, робочого інструменту та бойового товариша. Ніж KA-BAR 7503 Jarosz Turok є другим ножем у лінійці KA-BAR/Jarosz. Він був створений у співпраці компанії Ka-Bar з ножарем Джессі Ярошем. Міцна конструкція з клинком товщиною майже в 5 мм ідеально підійде для важких табірних робіт. Full Tang конструкція з профілем Drop Point виготовлена з цільного шматка вуглецевої сталі марки 1095 Cro-Van. Кдинок додатково вкрито чорним матовим оксидом, який захищає від відблисків і додає опору від корозії. Сталь 1095 - це варіант з добрим балансом між міцністю та твердістю. Клинок заточено під доволі універсальним кутом у 20°. Руків'я виготовлене з міцного матеріалу Celcon, який має приємно не шорстку текстуру, що при цьому забезпечує достнє зчеплення при утриманні. На кінці руків'я є отвір для кріплення шнура, який убезпечить ніж від випадкової втрати. Крім того, торець руків'я можна використовувати як склобій. Модель продається в комплекті з чохлом, виготовленими з чорного пластику. ЧОхол оснащений петлями для кріплення на тактичному поясі максимальною шириною у 70 мм. Чохол сумісний з системою кріплення MOLLE. Ніж захищений від випадкового випадання ремінцем з металевою засувкою. Ніж Turok виготовлений у США.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».