Ніж KA-BAR "Jarosz Spear Point Flipper"

Ніж KA-BAR "Jarosz Spear Point Flipper"

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 396 оцінок )

5 617

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Ka-Bar Jarosz Flipper відрізняється високоякісним дизайном від Джессі Яросса. Цей невеликий за розміром повсякденний ніж ідеально підходить для кишені або рюкзака і має міцну конструкцію для вирішення будь-яких рядових завдань. Джессі Яросс виріс в сільській місцевості в штаті Небраска. З ранньої юності він багато займався риболовлею, полюванням і активним відпочинком на природі. Також він освоїв роботу з деревом під керівництвом свого батька. Не дивно що при такому способі життя Джессі з дитинства полюбив ножі. Сьогодні він вважає, що перехід від використання ножів до їх виготовлення був для нього лише справою часу. У 2009 році в місцевості, де жив Джессі, трапилася сніжна буря - сніг безперервно йшов п'ять або шість днів. Щоб чимось зайняти себе, він виготовив свій перший ніж. Після цього Джессі почав купувати книги і читати матеріали в інтернеті, присвячені створенню кастомних ножів. Отримавши необхідні знання, він закупив обладнання та матеріали для виготовлення ножів. У 2011 році, Джессі представив свої ножі на своєму першому ножове шоу - «USN Gathering III». C 2012 рік він став професійним найфмейкером і присвятив себе створенню кастомних ножів. Серед робіт цього майстра є як складні ножі, так і моделі з фіксованим клинком. Як ножовий дизайнер Джессі Джаросс відомий завдяки співпраці з американською компанією Ka-Bar Knives, для якої він розробив ряд моделей.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».