Ніж Fallkniven TK4 "Tre Kronor Folder" 3G, піхви Cordura

Ніж Fallkniven TK4 "Tre Kronor Folder" 3G, піхви Cordura

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 393 оцінок )

9 143

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Fallkniven TK4 "Tre Kronor Folder" 3G, піхви Cordura Tre Kronor – серія колекційних ножів від шведського бренду Fallkniven. Відмінною рисою якої, є гравіювання на медальйонах та клинках малюнком у вигляді трьох корон. Особливість ця пов'язана з тим, що виробник постачає унікальні вироби королівському двору Швеції. Незважаючи на те, що Tre Kronor створені для колекції, ножі повністю функціональні, зносостійкі та довговічні, їх клинки відповідають світовим стандартам. Серія Tre Kronor Folder – це серія складаних ножів найвищого «сорту». Відмінною рисою моделі TK4 є насічки по обидва боки клинка, призначені для зручності при відкритті леза, закривається ніж за допомогою замка типу backlock на спинці рукоятки. Ніж симетричний і підходить як для шульг, так і для правшів. механізм блокування, що добре зарекомендував себе, надійно фіксує лезо у відкритому положенні. ТК4 має невеликий розмір, адаптований для активного повсякденного використання. Якщо необхідний більший і міцніший ніж з піхвами в комплекті, розгляньте моделі ТК2 або ТК1. Клинки для Fallkniven виготовляються на заводі в Японії, що належить сім'ї Хатторі (Hattori) – зброярам та ковалям, династія яких завоювала Світове визнання із середньовіччя. Лезо ножа прикрашає малюнок із написом шведського бренду Fallkniven, маркою сталі, серії ножа та трьома королівськими коронами. Клинок виготовлений за технологією «сендвіч», яка передбачає тришаровий пакет із преміальної сталі 3G та двосторонню обкладку зі сталі VG-2. У сукупності ці характеристики роблять тришарову 3G міцнішою, на рівні 62 HRC. Основні відмінні переваги складаного ножа ТК3 "Tre Kronor Folder" полягають у наступному: • Збереження гостроти лез при тривалому використанні• Довговічність інструменту• Безпека та надійність під час експлуатації• Універсальність та функціональність• Ергономічність та компактність, за рахунок складного типу• Оригінальний дизайн Рукоятка виконана з інноваційного композитного матеріалу Zytel, до складу якого входить найміцніший за хімічним складом матеріал – поліамід. Zytel відмінно витримує більшість хімічних сполук, термостійкий, вологонепроникний, не деформується при ударах та падінні, простий та легкий у догляді. У центрі рукояті красується медальйон із трьома коронами. Складаний ніж Fallkniven ТК4 "Tre Kronor Folder" готовий доповнити вашу колекцію та стати улюбленим помічником у невеликих повсякденних завданнях. Ніж постачається  в комплекті з піхвами із сертифікованого нейлону з водовідштовхувальним просоченням та поліуретановим покриттям – Cordura, у складеному вигляді в дерев'яній подарунковій коробці.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».