Ніж Fallkniven PС "Concept Folding" Lam.Cos, Grilon

Ніж Fallkniven PС "Concept Folding" Lam.Cos, Grilon

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 393 оцінок )

6 216

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шведська фірма Fallkniven - провідний спеціаліст на ринку ножів з 1984 року, сімейне підприємство, коріння якого походить із глибин регіону Норботтен у Швеції. Розпочавши свою діяльність у 1984 році, на сьогоднішній день по всьому світу компанія визнана одним із провідних шведських фахівців ножового мистецтва. PC – удосконалена модель Р, це легкий складний ніж у сучасному дизайні. Лезо фіксується за допомогою замку Liner Lock, який є одним з найбезпечніших і найміцніших замків у світі. Шарнір фіксується тефлоновими підшипниками, що не потребують мастила, і його можна затягувати або послаблювати за допомогою викрутки Torx T10. При вазі всього 68 грам (2,4 унції) ніж зручно носити в кишені, а якщо він забрудниться - легко очистити невеликою кількістю мила та водою, що особливо зручно на полюванні, риболовлі чи відпочинку за містом. Модель підходить як для правші, так і для шульги, за рахунок симетричних насічок на клинку. Клинки Fallkniven виготовляються на металургійному заводі в Японії, що належить сім'ї Хатторі (Hattori) – зброярам та ковалям, династія яких завоювала Світове визнання у середньовіччі. Клинок PС Concept Folding виготовлений із сталі Lam.Cos. Це надзвичайно міцний сплав, який спочатку замислювався виготовлення інструментів, свердел, різців тощо. Сталь має підвищену жорсткість, на рівні 60 HRC. Порівняно з попередником в особі Lam. VG-10 (59 HRC) сплав CoS відрізняється підвищеним вмістом кобальту, що відповідає за жароміцність та покращені механічні властивості. До складу вдосконаленої сталі так само входить вольфрам, що надає їй значної твердості і помітно підвищує температуру плавлення. Застосовується, наприклад, у виготовленні снарядів, сейфів, різальних інструментів. В результаті розробки даної моделі, фахівцям компанії Fallkniven вдалося досягти наступних переваг: • Збереження гостроти лез при тривалому використанні• Довговічність інструменту• Безпека та надійність під час експлуатації• Функціональність• Ергономічність та компактність, за рахунок складного типу• Оригінальний дизайн Рукоятка Grilon, армована скловолокном, має внутрішнє облицювання з нержавіючої сталі, що забезпечує виняткову міцність. Рукоятка оснащена виїмками для пальців, має рифлену поверхню та анатомічно правильну форму, тому міцно та надійно вміщується в руці. Прикрасою служить зображення трьох корон - ця особливість пов'язана з тим, що Fallkniven поставляє свої вироби королівському двору Швеції. Для зручності транспортування ніж постачається в картонній упаковці.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».