Ніж Ontario RAT I Folder

1 відгук

Код:  416713875

Ніж Ontario RAT I Folder

1 відгук

Код:  416713875

Колір: оберіть потрібний варіант

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 393 оцінок )

2 296

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ontario Rat Folder Model 1 - один з найпопулярніших ножів в світі. При його невеликій вартості має цілий ряд переваг: Сталь марки AUS-8 забезпечує довговічність заточування і має чудові ріжучі властивості, зручна рукоять з композиту (нейлон) володіє рифленою нековзною поверхнею і має подпальцевой виїмку, 4-позиційна кліпса задовольнить найвибагливішого покупця, потужний механізм фіксації леза забезпечує відмінну надійність. Лезо ножа пряме, полірована сталь. Кожен хто стикається з вибором першого складного ножа, так чи інакше дізнається про існування «легендарного щура». Саме так називають складаний ніж Ontario Rat. Популярність цієї моделі настільки велика, що практично у кожного ножемана- початківця в колекції є цей ніж. У ножа цікава історія. Спочатку він створювався, як невеликий складаний ніж для проведення тренінгів по виживанню в джунглях річки Амазонки. І хоча, випускається він під брендом Ontario, до його народження причетні зовсім інші люди. Джефф Рендал створив тренінговий центр Randall's Adventure Training, де навчав людей основам виживання в екстремальних ситуаціях. У процесі навчання він дійшов висновку, що йому необхідний складаний ніж, який кожен зможе носити при собі в міських умовах. Існуючі на той момент екземпляри не відповідали його завданням. Джефф намалював модель ножа і розмістив замовлення на виробництво невеликої партії в компанії Ontario Knife Company. На його подив представники компанії високо оцінили запропонований ним варіант і запустили його в серійне виробництво. Так на світ з'явився ніж Ontario Rat. ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО ONTARIO RAT? 1. Це максимально практичний складаний ніж, розрахований на використання не тільки в місті, а й в польових умовах. 2. Існує дві варіанта цього ножа. Ontario Rat 1 (довжина клинка 92 мм) і Ontario Rat 2 (довжина клинка 76 мм). 3. Це один з перших складних ножів, у якого кліпса може бути розміщена в 4 положеннях. Кожен зможе вибрати максимально зручний для себе варіант. 4. У класичному варіанті в якості матеріалу для виготовлення клинка використовується нержавіюча сталь AUS-8 з високим опором до корозії. 5. Геометрія ножа забезпечує максимально можливу кількість хватів для виконання різних завдань. За рахунок шорсткої поверхні рукоятки, глибокої підпальцевої виїмки і упору на обусі ніж впевнено сидить в руці. 6. Ніж має стильний позачасовий дизайн. Таку справжню чоловічу іграшку завжди приємно показати друзям.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • США
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».