Пневматична гвинтівка Optima Striker Edge з газовою прижиною

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Optima Striker Edge з газовою прижиною

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

5 699

Є в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Це унікальна в своєму роді гвинтівка. В своїй цінової категорії бестселер: за ціну середньостатистичного пістолета ви отримуєте відмінну і за якістю, і за потужністю гвинтівку.

ОСОБЛИВОСТІ ГВИНТІВКИ

  1. Пневматична гвинтівка Optima Striker Edge є однією з найбільш бюджетних серед інших моделей Optima. Головною особливістю Optima Striker Edge є ложе зі скелетним прикладом, завдяки чому гвинтівка стала трохи легшою і зручнішою. Водночас гвинтівка може похвалитися непоганим показником швидкості вильоту кулі в 305 м/с і енергією в 24 Дж. Ця модель оснащена пружинно-поршневим механізмом, який зводиться переломом ствола.
  2. Модель оснащена ложею з ударостійкого пластику, завдяки якому вона не боїться різких перепадів температур, підвищеної вологості і менше піддається сколам і тріщинам, ніж дерев'яні ложі. У корпус вбудовані гумові вставки з насічками, які не дадуть вислизнути гвинтівці з рук у відповідальний момент. Для додаткової зручності гвинтівку обладнано прикладом "Скелетон", завдяки якому вона має порівняно легку вагу, і зручною пістолетною рукояткою. Гумовий потиличник приклада призначений для пом'якшення удару в момент пострілу (віддачі) і підвищення стійкості зброї при прицілюванні.
  3. Стовбур - нарізний, виготовлений зі збройової сталі та доповнений полімерним кожухом, встановлений регульований УСМ з поліпшеним регулюванням спуску.
  4. Автоматичний запобіжник перенесено у верхню частину ствольної коробки. На ствольній коробці розташована планка типу Ластівчин хвіст, на яку можна встановлювати різноманітні прицільні пристосування. Для того, щоб стрільба з оптичного прицілу (не входить до комплекту) була стабільною, на ствольній коробці встановлений стопор, який блокує зсув кріплення з прицілом, що відбувається внаслідок віддачі.
  5. Присутні регульовані механічні прицільні пристосування - мушка і цілик "TRUGLO" з можливістю регулювання за горизонталлю і вертикаллю і фібро-оптичними нитками, що забезпечують комфортне прицілювання навіть в умовах недостатньої видимості."

Характеристики

Особливості
Загальна довжина
  • 1095
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 450 мм
Тип боєприпасів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!