Плітоноска зі швидким скиданням GRAD FOPC Койот

Плітоноска зі швидким скиданням GRAD FOPC Койот

Продавець:Premiumammunition

4.9/5  ( 21 оцінок )

4 200

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Найбільш популярна в наші дні модель польового бронежилета “FOPC” (field operations plate carrier) ідеально підходить для військових і правоохоронців, які вважають за краще носити під час тактичних операцій бронежилет з високим класом захисту основних летальних, але при цьому не сковує рухів при роботі з довгостроковим і короткоствольною зброєю, груповим спорядженням, ВР тощо. 90% зовнішньої поверхні жилета “FOPC” має систему кріплення MOLLE, що дозволяє зручно розміщувати спорядження в залежності від завдань, що виконуються. Жилет може бути укомплектований будь-якими стандартними шестигранними жорсткими травмоелементами (плитами) будь-якого класу захисту та від будь-якого виробника (як новими, так і взятими зі стандартних бронежилетів, що використовуються).

Жилет “FOPC” (пластинчастий носій польового оператора) настільки компактний, що може бути використаний по оперативному (під одягом).

У передній частині чохла передбачена вбудована кишеня для розміщення у ньому внутрішніх підсумків для магазинів. У конструкції передбачено використання змінної закритої бічної панелі MOLLE (для носіння змінного балістичного пакета). Чохол регулюється як за зростанням так і за обсягом, є панель велкро для патчів і евакуаційна ручка на спині.

Характеристики

Клас захисту
Система кріплення спорядження
Матеріал жилета
  • cordura 1000, фастексі ацетал 2М
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами