Головка штативна Leofoto MH-60 з затискачем ARCA. З ручкою і рівнем

Головка штативна Leofoto MH-60 з затискачем ARCA. З ручкою і рівнем

Продавець:AstreiaUpgrade

15 960

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Leofoto MH-60: Шарова Штативна Головка з Затискачем ARCA

Leofoto MH-60 - це надзвичайно функціональна та надійна штативна головка, яка ідеально підходить для фотографів і стрільців, що цінують точність та контроль над кожним ракурсом. Ця головка оснащена численними інноваціями, які зроблять вашу роботу набагато ефективнішою.

Основні переваги Leofoto MH-60:

- Шаровий Механізм з PTFE: Між корпусом голови та кулею знаходиться антифрикційна вкладка з фторпласту (PTFE), яка забезпечує плавне обертання кулі без ривків навіть при великих навантаженнях.

- Максимальна Надійність: Затискач ARCA гарантує надійне закріплення вашого обладнання, а рухомий швидкознімний майданчик має запобіжник від вислизання.

- Багатофункціональність: Головка може обертатися на 360 градусів навколо вертикальної осі та має шкалу з кроком 5˚ для точних налаштувань.

- Легка та Міцна Конструкція: Виготовлена з алюмінієвого сплаву, вага лише 950 г.

- Великий Діапазон Обертання: Здатність обертати базу навколо кулі в межах +/-55 градусів та +/-115 градусів робить цю головку ідеальним вибором для панорамної фотографії.

Leofoto MH-60 - це головка, яка не обмежує вашу творчість та надає вам повний контроль над ракурсами та налаштуваннями. Незалежно від того, чи ви фотограф, відеограф чи стрілець, ця головка забезпечить вам відмінну якість та надійність.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами