Ніж Skif Neptune BSW black

Довжина клинка, мм
  • 160

Ніж Skif Neptune BSW black

Продавець:SunFish

4.9/5  ( 264 оцінок )

3 071

2 670

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Skif Knives Neptune – це нащадок легендарного тактичного ножа Skif Knives Хижак. Skif Neptune розроблявся для військовослужбовців та співробітників правоохоронних органів і демонструє практичність та функціональність повнорозмірного фіксованого ножа.

Двосічний клинок профілю Spear Point моделі Neptune виготовляється із інструментальної сталі D2 із гартуванням до 60 одиниць за Роквеллом (HRC). Дана марка сталі стійка до екстремального використання, чудово витримує згинання та динамічні удари. Клинок має фінішну обробку Black Stonewash, яка підвищує стійкість до корозії та маскує подряпини, які можуть виникнути під час експлуатації.

Для більш контрольованого силового різу на обух нанесено низку глибоких насічок для упору великим пальцем. Універсальності моделі додає серейторна частина, яка займає 1\3 різальної кромки, і призначена для миттєвого розрізання ременів, шнурів і в’язких волокнистих матеріалів.

Внутрішня будова Skif Neptune поєднує якості схеми фулл-танг і всадної конструкції, що значно підвищує його стійкість до силових навантажень, в тому числі і поперечних. Руків’я виконане із полімеру з покриттям Soft Touch. Матеріал має чимало переваг: ударо- та зносостійкість, стійкість до високих температур, вологи та інших зовнішніх факторів. Ергономічна форма та насічки гарантують надійний хват навіть у вологому середовищі. На торці розміщений потужний склобій з отвором для темляка. В комплекті йдуть міцні піхви із пластику із двома варіантами кріплення: на ремінь або систему MOLLE.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 4
Довжина клинка, мм
  • 160
Загальна довжина, мм
  • 293
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».