Лазерний оптичний далекомір Huepar HLR1000 (1000 м) для полювання, вимірювання довжини ландшафту і швидкості

Підвищення

Лазерний оптичний далекомір Huepar HLR1000 (1000 м) для полювання, вимірювання довжини ландшафту і швидкості

Продавець:Supplieruaa

4.8/5  ( 54 оцінок )

5 999

5 499

Є в наявності

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Лазерний далекомір Huepar HLR1000

Може вимірювати до 1000 ярдів і відтворювати відстані як у ярдах, так і в метрах. 6-кратне збільшення й максимальна точність ± 0,5 ярда забезпечують швидкі та точні вимірювання. Завдяки регульованому окуляру він дає змогу людям із короткозоркістю або далекозоркістю чітко бачити ціль без окулярів. Зовнішній РК-дисплей дає змогу легко зчитувати вимірювання, не відчуваючи окуляр. Водночас Ви можете поділитися показаннями зі своїми партнерами. Незалежна кнопка вмикання/вимикання дисплея дає змогу використовувати зовнішній дисплей або ні. Пристрій обладнаний 6 режимами вимірювання: траєкторія, сканування, крапочка, висота, відстань, швидкість. Вільно вибирайте режими, що робить його придатним для вимірювань відстані, кута, висоти, точки-точки, швидкості. Цей далекомір може задовольнити всі Ваші потреби в вимірюванні в гольфі, полюванні та іншому використанні на відкритому повітрі. Функції кута можна вільно вмикати та вимикати, зміщуючи спеціальний перемикач кута.

Особливості:

  • Дальність і висока точність Цей лазерний далекомір може вимірювати до 1000 ярдів і відображати відстань як на ярдах, так і на метрах. 6x Збільшення і максимальна точність ± 0,5 ярдів принесе вам швидко і точні вимірювання. Завдяки регульованим окулярам, вони дозволяють людям, які короткозорі або далекозорі, чітко бачити мету, не одягаючи окуляри.
  • Зовнішній РК-екран: Зовнішній РК-дисплей полегшує читання вимірювань, а не склеюючи очі. Одночасно ви можете поділитись інформацією зі своїми друзями. Незалежний Дисплей на кнопку увімкнення / вимкнення живлення вам використовувати зовнішній дисплей чи ні.
  • Шість режимів вимірювання та перемикач кута: траєкторія гольфу / флагшток блокування (сканування) / точка-точка / висота / Відстань / швидкість / режими можуть бути обрані вільно, підходить для вимірювання відстані, кута, висоти, від точки до точки, швидкості, безперервної роботи. Далекомір може виконувати всі види вимірювань, необхідних для гольфу, полювання та інших видів використання на вулиці. Для функції кута, ви можете легко змінити його увімк / вимк, ковзаючи по кутовому перемикачі.
  • Міцний і портативний: з різьбовим отвором для штатива 1/4 дюйма, його можна прикріпити до будь-яких стандартних штативів, робить виміри на велику відстань стабільнішими. Завдяки компактному дизайну та міцному корпусу він ідеально підходить для перенесення його під час гри в гольф, полювання, альпінізму або активного відпочинку без зайвої ваги або великого розміру.
  • Безпека : Цей далекомір є клас 1 лазерний продукт з 0,5 МВт Середня потужність на виході. Ступінь захисту IP65 забезпечує водонепроникність/опір пилу. 

Комплектація:

  1. HLR1000 далекомір.
  2. Сумка для перенесення.
  3. CR2 батарея.
  4. Браслет.
  5. Чистячі серветки з мікрофібри .
  6. Інструкція.

Характеристики

Підвищення
Захист
Точність вимірювання
  • ± 0,45 м
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами