Пістолет пневматичний Optima Mod 25 SuperCharger з газовою пружиною

Тип боєприпасів

Пістолет пневматичний Optima Mod 25 SuperCharger з газовою пружиною

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

5 863

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматичний пістолет Optima Mod 25 SuperCharger є одним з найбільш потужних серед конкурентів, початкова швидкість кулі досягає 215 м/с з енергією в 24 Дж. Дана модель оснащена фірмовим пружинним механізмом HATSAN, що підвищує надійність і потужність зброї, а також зменшує віддачу.

Зручність стрільби забезпечується шляхом реалізації цієї моделі системи гасіння віддачі XRS від Hatsan, що знижує рівень вібрації під час пострілу.

Ствол і ствольна коробка виготовлені зі збройової сталі, рукоятка цього пістолета зроблена з пластику, який не боїться різких перепадів температур, підвищеної вологості і менш схильний до сколів і тріщин. Зручна рукоятка ергономічної форми розрахована на праворукого стрілка, виїмки під пальці забезпечують надійний хват і покращують контроль над пістолетом.

Ствол має дульне різьблення ½"" UNF для встановлення саундмодератора або інших пристроїв. Встановлено регульований двоступінчастий УСМ Quattro Trigger. Спусковий гачок золотистого кольору захищений захисною полімерною скобою. Запобіжник розташований усередині спускової скоби, навпроти спускового гачка. Передбачені дві автоматичні системи запобігання випадковому пострілу: запобіжник спрацьовує автоматично під час зведення пістолета, а захисний механізм блокує випадкове зняття з запобіжника. В інших випадках постановка та зняття пістолета із запобіжника може здійснюватися вручну.

Наявність кріплення типу Ластівчин хвіст дозволяє встановити на пістолет коліматор або оптичний приціл. Пістолет оснащений відкритими прицільними пристроями Truglo: регульованим по горизонталі та вертикалі повністю, а також регульованою по висоті мушкою з оптоволоконними нитками зеленого та червоного кольорів – для комфортного прицілювання в умовах слабкого освітлення.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Особливості
Тип боєприпасів
Калібр
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!