Арбалет для підводного полювання Salvimar Voodoo Rail open Pro 105 - з котушкою

Арбалет для підводного полювання Salvimar Voodoo Rail open Pro 105 - з котушкою

Продавець:Pod Vodu

0.8/5  ( 15 оцінок )

6 565

Є в наявності

Гарантія. 1 місяць гарантії від продавця Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Арбалет Vodoo Rail Open Pro є простою і просунутою рушницею, одночасно володіючи дивовижними робочими характеристиками та простотою використання. Подвійні тяжі категорії Z заряджаються з дивовижною легкістю та дають щільний спуск та точність траєкторії. Новий гарпун Wired Torsion2, що додається в стандартній комплектації, - ідеальний помічник для лову великого видобутку, в той час як напрямна по всій довжині ствола, розділена вгорі для свободи руху, забезпечує жорсткість конструкції, що потрібна стволу. Нова обробка ствола Softsand дуже товста, неймовірно приємна на дотик, надає стволу велику зносостійкість і малопомітність.


Арбалет з алюмінієвим стволом, що направляє для гарпуна по всій довжині та відкритим типом дула. Стовбур виготовлений з особливого аерокосмічного алюмінієвого сплаву з високими механічними властивостями та хімічною стійкістю завдяки товстому шару анодування. Інтегрована в стовбур напрямна розходиться ближче до дульного зрізу для поліпшення гідродинаміки. Гарпун Torsion2 та котушка поставляються у стандартній комплектації. Грудний наголос легко знімається навіть у воді. Хід курка піддається мікрорегулюванню спеціальним гвинтом. Динамічний спуск линя. Відкритий тип дула дозволяє одночасно надягати різні пари тяжів, при цьому спеціальний профіль запобігає їх перехрещуванню.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 1 місяць гарантії від продавця
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення