Арбалет для підводного полювання Salvimar HERO 75

Арбалет для підводного полювання Salvimar HERO 75

Продавець:Pod Vodu

0.8/5  ( 15 оцінок )

9 175

Є в наявності

Гарантія. 1 місяць гарантії від продавця Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

SALVIMAR HERO новинка 2018 виготовлено в Італії (Made in Italy)


Модель "HERO" - ця рушниця зібрала в собі всі найкращі тенденції та новації у ніші арбалетів.


Барель виготовлений з авіаційного алюмінію, еліпсоподібного перерізу, ергономічної форми, покритий унікальним захисним покриттям, яке також гасить звук при ударах. Форма бареля полегшує швидкі проводки рушниці в товщі води. По всій довжині є напрямна для гарпуна з тефлону, що дає краще ковзання гарпуна, збільшує точність і потужність пострілу.


Голова "відкритого типу" з дуже зручним типом укладання линя, але для любителів "закритого типу" в комплекті з рушницею йде доповнення, яке дозволяє вам швидко переробити рушницю на "закритий тип"


Анатомічна рукоять сконструйована за типом рукояті для стендової стрільби, як би робить рушницю єдиним цілим з вашою рукою, що дозволяє чіткіше контролювати рушницю в процесі прицілювання і робити точні постріли. У комплекті є накладка під ліву руку і робить Salvimar Hero універсальним арбалетом з параметрами професійного спортивного спорядження. Рукоятка оснащена зачепом для кріплення буя.


Новий тригерний механізм реверсивного типу Salvimar Metal успішно зарекомендував себе у попередніх моделях та був інтегрований у нову лінійку арбалетів Salvimar HERO. Надійність механізму та елементи з надміцного металу дозволяють витримати навантаження 350 кг. Спусковий механізм оснащений регулюванням плавності ходу курка, а шептало, що замикає, з інтегрованим роликом робить спуск максимально м'яким навіть при екстремальних навантаженнях. Змінений збільшений лінескид з можливістю встановлення під будь-які сторони дозволяє налаштувати рушницю під себе.


Так як рушниця Salvimar Hero призначена для далеких точних пострілів, його творці збільшили перетин гарпуна гарпуна до 7мм. для моделей 75-95 та 7,5мм. для 105-135


Комплектація рушниці:

Дві кільцеві тяги діаметром 16 мм. з мотузяними зачепами.

Гарпун із нержавіючої сталі 17-4 PH з трьома "шаркфінами". У версій від 75 до 95 см. гарпун Ø 7 мм. У версій від 105 до 135 см. гарпун Ø 7,5 мм.

Монолінь, затискачі 2шт.

Накладки для лівої руки.

"Скоба" - для "закритого типу" голови.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 1 місяць гарантії від продавця
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення