Арбалет для підводного полювання Salvimar METAL ROLLER 60

Арбалет для підводного полювання Salvimar METAL ROLLER 60

Продавець:Pod Vodu

0.8/5  ( 15 оцінок )

5 220

Є в наявності

Гарантія. 1 місяць гарантії від продавця Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Арбалет Metal Roller 60 від виробника Salvimar - чудовий варіант рушниці високого рівня за досить низьку ціну. Головною особливістю даної моделі є використання механізму ролерного натягу тяг. Завдяки цьому дальність і потужність вистрілу збільшується майже на тридцять відсотків, порівняно з кільцевими тягами. Точність вистрілу збільшена через направляючу для стріли вздовж усього ствола. При виготовленні ствола застосовувався легкий і надзвичайно міцний алюміній. Лінескидувач та спусковий курок зроблені з нержавіючої сталі. Для зручного заряджання та транспортування арбалета торцевий упор знімний.


 


Особливості:


- Застосування на підводній рушниці арбалеті ролерного механізму натягу тяг збільшує потужність і дальність вистрілу приблизно на 30% по відношенню до звичайних кільцевих тяжів. А також ролер збільшує точність вистрілу, за рахунок зниження віддачі при вистрілі.

- Ствол виконань з авіаційного алюмінію. Дуже міцний і при цьому дуже легкий матеріал.

- По всій довжині ствола вбудована направляюча для гарпуна, що значно збільшує точність вистрілу.

- Стовбур має еліптичну форму для збільшення маневреності рушниці у товщі води. Це відіграє не останню роль у полюванні на пелагічну рибу, яку практично завжди доводиться вести рушником перед вистрілом.

- Підводну рушницю арбалет ролерного типу Salvimar METAL ROLLER оснащено курком та лінескидувачем із загартованої неіржавіючої сталі. Що саме по собі велика рідкість для підводних рушниць. І цей факт робить Salvimar METAL ROLLER просто надмірним.

- Критичний механізм ролерної рушниці арбалет для підводного полювання Salvimar METAL ROLLER виконаний із загартованої неіржавіючої сталі 17-4 PH і витримує навантаження в 270 кг. Це дуже багато. Ролерний тяж діаметром 18 мм дає навантаження 50 кг. А ресурс виходить майже вчетверо більше.

- Рушниця арбалет для підводного полювання ролерного типу Salvimar METAL ROLLER оснащено регулюванням чутливості спускового механізму. Це дуже зручно - Ви можете налаштувати хід курка під умови полювання та Ваші особисті переваги.

- Торцевий упор для зручності заряджання можна легко зняти, і це зручно для транспортування рушниці.

- Рушниця оснащена високоякісним еластичним тяжем ролерного типу зі спеціальним зачепом з дайнеми без вставних сфер. Ружниця арбалет ролер Salvimar METAL ROLLER застосовується виключно з тяжами з зачепом з дайнеми без вставних сфер, так як вставні сфери розіб'ють ролерне наголів'я.

- У базовій комплектації рушниця арбалет ролер для підводного полювання Salvimar METAL ROLLER оснащена гарпуном із зачепами "акулячий плавець", привареними за технологією лазерного зварювання I.M.I.


Технічні характерісткі:


Барель (ствол): виготовлений з авіаційного алюмінію, по всій довжині є спрямовуюча (ложе) для гарпуна.

Роликовий "голова" "Formula R"

Рукоятка: анатомічна, не закривається лінією прицілювання.

Критичний механізм реверсивного типу. Виконано повністю, включаючи спусковий крючок, із нержавіючої сталі.

Лінескидувач розташований праворуч. При бажанні його можна переставити на ліву сторону.

Тяги 16 мм.

Гарпун: з нержавіючої сталі 17-4 PH Ø 6,5 мм. з трьома "шаркфінами" ввареними за допомогою лазерного зварювання. Прапорець розташований зверху.

Зачіп: мотузковий, з дайнеми.

Комплектація: рушниця з гарпуном, монолінь, затискачі для нього.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 1 місяць гарантії від продавця
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення