Котушка C-4 "Vertical 50"

Котушка C-4 "Vertical 50"

Продавець:Pod Vodu

1.4/5  ( 18 оцінок )

2 222

Є в наявності

Гарантія. 1 місяць гарантії від продавця Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Вертикальна котушка


VERTICAL - це модульна котушка для підводних рушниць. Він має спеціальний кронштейн для встановлення на рушницю в класичному положенні або без використання кронштейна, його також можна встановити безпосередньо на спускову скобу.


Рама та важіль для намотування волосіні виготовлені з нержавіючої сталі AISI 316L. Ці компоненти піддаються додатковому механічному обробленню шляхом зняття фасок на кромках, що усуває можливі тертя, які можуть пошкодити лінію.


Котушка виготовлена шляхом цілісної механічної обробки стрижня із плаваючого пластику. Цей матеріал частково компенсує масу металевих деталей. Висока гнучкість пластикового матеріалу та виготовлення цієї деталі методом суцільної механічної обробки роблять котушку надзвичайно міцною.


Ручка зчеплення, виконана методом твердої механічної обробки, відрізняється ергономічним дизайном та дуже маленькими розмірами.


Муфта спроектована таким чином, щоб не повністю блокувати котушку, підвищуючи її безпеку і роблячи її універсальною в будь-якій ситуації.


Ручка для перемотування волосіні також виготовлена методом цільної обробки, проста у використанні та має великі розміри.


Всі гвинти виготовлені з нержавіючої сталі AISI 316. Затискачі для шпильок також виготовлені зі сталі AISI 316 і розташовані дуже близько до барабана, що забезпечує максимальну ефективність на етапі розмотування волосіні.


VERTICAL розроблений та повністю виготовлений в Італії. Особлива увага приділяється складання та перевірці всіх компонентів. Складання здійснюється вручну, на всі гвинти наноситься фіксатор різьблення.


Котушка VERTICAL доступна в 3-х версіях, що відрізняються ємністю: VERTICAL 20 (20 м ліски діаметром 1,5 мм), VERTICAL 35 (35 м моноволокна діаметром 1,5 мм) та VERTICAL 50 (50 м моноволокна діаметром 1,5 мм) .

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 1 місяць гарантії від продавця
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення