Арбалет для підводного полювання Salvimar HERO TOMAHAWK 75

Арбалет для підводного полювання Salvimar HERO TOMAHAWK 75

Продавець:Pod Vodu

0.8/5  ( 15 оцінок )

11 708

Є в наявності

Гарантія. 1 місяць гарантії від продавця Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Salvimar Hero Tomahawk 75 – якісна та просунута рушниця преміальної якості, топ-модель рушниці арбалета від Salvimar. І ця зброя зроблена для справжнього трофейного промислу в морях та океанах. Потужність Tomahawk вище потужності роликового арбалета на 30-35%, в той час як рушниця Tomahawk також використовує принцип ролика, який залишає дивовижну здатність роликових гармат - відсутність віддачі. Адже при пострілі струни зменшуються в обох напрямках та вихід кінетичної енергії також виникає в обох напрямках, що практично повністю компенсує віддачу. І тому точність стрілянини з гвинтівки HERO Tomahawk знаходиться на дуже високому рівні.


Крім впровадження вищевказаних інноваційних доповнень, рушниця HERO Tomahawk, як і раніше, має всі переваги, які були у моделі HERO.


особливості:


ствол еліптичної форми для кращого ковзання в товщі води, виконаний з суперлегкого і при цьому міцного авіаційного алюмінію

вздовж усього ствола встановлена набірна напрямна з тефлону, що дає краще ковзання гарпуна

тригерний механізм із надміцного металу, витримує навантаження 350 кг.

регульована плавність ходу курка, можна налаштувати під свій стиль та умови полювання

упор з м'якої гуми зробить заряджання рушницю максимально комфортною

баковий лінескид з нержавіючої сталі

рукоятка оснащена скобою для кріплення буйрепу

А також:


- Точність стрільби та балансування. Інженерам Salvimar вдалося зробити алюмінієву гвинтівку, яку можна порівняти за характеристиками з тиком, а за маневреністю і ціною значно її перевершує, але вона не тоне і має відмінний баланс. Цей ефект досягається завдяки сукупності факторів:


- Тиск у стовбурі – 7 атмосфер. = Надійність та балансування.


- Усередині ствола є елементи жорсткості, що перешкоджають його вигину навіть під величезним навантаженням.


– Кожен окремий елемент рушниці виконаний товще, ніж на інших моделях. А алюміній, який йде по стволу, товщі, а пластик товщі, а решта елементів товщі. І все це, щоб спочатку зробити пістолет важчим, а потім сильнішим.


- Спусковий механізм серії "METAL", заслуговує на особливу увагу. Через сталевий ролик, на якому працює спусковий механізм, яке б на нього не було навантаження, сила, з якою потрібно натискати на спусковий гачок, не змінюється. Тобто спусковий гачок натискається як у розрядженому стані, так і в зарядженому стані з тією самою силою. Це саме собою збільшує точність пострілу у рази. А навантаження 380 кг, яке може витримати цей механізм, просто дивовижне. Одна тяга 16 мм дає 35-40 кг. Ця 10 тяга може бути витягнута і вона не рветься. Плюс він, як і всі тригери Сальві, має зворотний тип і зміщений якомога ближче до зупинки пістолета, що підвищує довжину прискорення гарпуна.


- Напрямна з елементів тефлонового набору. Проведені перед випуском гармати в серії випробувань у басейні та шляхопроводі тефлонові покриті, літаючі гарпуни на 15-18% далі.


- Ергономічна ручка. Дуже зручно! Рушниця в руці як литий. Як продовження руки. Ну, це здається дрібницею, але Сальвімар думав про ліворуких, і в комплект входить майданчик на ручці як для правої руки, так і для лівої.


Технічні характеристики:


Довжина: 75 мм

Гарпун: серії PACIFIC 7.5 мм

Потяги: 2 кільцеві ⌀16 мм, ⌀ 15 мм. - 4 шт

Тяги 64 см

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 1 місяць гарантії від продавця
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення