Ніж Victorinox Huntsman Ukraine 91 мм Червоно-чорний (1.3713.1.3)

Матеріал клинка
Вага з піхвами
  • 97 г

Ніж Victorinox Huntsman Ukraine 91 мм Червоно-чорний (1.3713.1.3)

Продавець:BeBest

4.5/5  ( 72 оцінок )

3 208

Є в наявності

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Victorinox HUNTSMAN UKRAINE з чорно-червоними накладками – багатозадачний кишеньковий ніж 91 мм на 15 функцій. Обмежена пропозиція у кольорах прапора Організації українських націоналістів. Чорний колір символізує українську землю, а червоний — пролиту за неї man - швейцарський армійський ніж із завидним функціоналом для міської та польової активності. Містить зручні ножиці з пружинним механізмом, якісну пилку по дереву та два леза різної довжини для виконання різнопланових робіт. Комбіновані інструменти поєднують відкривачки для пляшок та консервів із плоскими викрутками на кінці. Багатозадачний гачок, штопор та шило з вушком для шиття. У торцях накладок ховається пінцет та пластикова зубочистка. Сталеве кільце, щоб прикріпити ніж до ланцюжка або темляка. Всі інструменти гарантують бездоганну роботу та не люфлять.Інформація про ніж HUNTSMAN UKRAINE 1.3713.3.1✔ Ексклюзивний ніж із патріотичної колекції Huntsman Ukraine.✔ Чорно-червоні накладки з глянцевого пластика з логотипом бренду.✔ Ніж швейцарського виробництва з першокласної неіржавної сталі.✔ 15 функцій.✔ Вага 97 г✔ Кишеньковий ніж Victorinox середнього розміру (довжина х ширина х товщина), мм 91 х 26 х 21✔ На ніж поширюється довічна гарантія якості.✔ Картонна коробочка з вкладишем-сертифікатом.✔ Виготовлено у Швейцарії.1. велике лезо2. ножиці з пружинним механізмом3. пилка по дереву4. лезо меншого розміру5. відкривачка6. – плоска викрутка 6 мм7. – паз для зачистки ізоляції з дроту8. консервний ніж9. – плоска викрутка 3 мм10. штопор11. гачок12. шило з вушком для шиття (дірокол/кернер)13. червоний пінцет14. чорна зубочистка15. сталеве кільце для кріпленняОригінальна продукція, професійний гарантійний сервіс та швидка доставка.

Характеристики

Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 91
Матеріал ручки
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».