Сумка кобура для пістолета синтетична плечова олива

Сумка кобура для пістолета синтетична плечова олива

Продавець:X-ARMS

4.9/5  ( 156 оцінок )

1 142

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка кобура для пістолета синтетична плечова олива


з можливістю вертикального та горизонтального розташування
Може використовуватися для перенесення та екстренного вилучення практично будь-якої короткоствольної зброї. Виготовлена з поліефірної тканини підвищеної щільності, яка забезпечує міцність та зносостійкість виробу. Поліуретанове покриття надає тканини водовідштовхувальні та водотривкі властивості.

Носиться на плечі, на грудях, або за спиною на лямці шириною 4 см. Залежно від робочої руки, лямка може кріпитися внизу сумки як з правого, так і до лівого боку. Для цього в сумку вшиті спеціальні металеві рамки. Розміри відділення для зброї складають 23х20х3 см. У ньому знаходяться кобура, підсумок для запасного магазину і два кулери для екстреного відкриття сумки. На передній стінці сумки-кобури розташовані дві кишені та допоміжне відділення.

Ще одна кишеня знаходиться на задній стінці сумки. Конструкція сумки забезпечує можливість екстреного її відкривання для швидкого вилучення зброї. Для цього необхідно попередньо укласти клапан у кишеню, фастекс можна сховати під ремінну стрічку. При носінні сумки на грудях необхідно робочою рукою різко потягнути за пулер вниз - убік, притримуючи сумку другою рукою. Сумка відкриється та забезпечить доступ до зброї. Крім того, можливе бічне вилучення зброї. При цьому клапан у кишеню укладати не потрібно, а необхідно відкрити блискавку за допомогою бігунка з пулером.

Виробник має право без попереднього повідомлення вносити зміни до виробу, які не погіршують його технічні характеристики, а є результатом робіт із удосконалення його конструкції чи технології виробництва.

  • Матеріал: Текстиль
  • За способом носіння: На плечі

Характеристики

Призначення
  • Для пістолета
Матеріал
Колір
  • Оливковий
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами