Сумка кобура для пістолета синтетична плечова з можливістю вертикального і горизонтального розташування

Сумка кобура для пістолета синтетична плечова з можливістю вертикального і горизонтального розташування

Продавець:X-ARMS

4.9/5  ( 156 оцінок )

1 199

1 079

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка кобура для пістолета синтетична плечова з можливістю вертикального і горизонтального розташування

Може використовуватися для перенесення і термінового вилучення практично будь-якого короткоствольної зброї. Виготовлена з поліефірної тканини підвищеної щільності, яка забезпечує міцність і зносостійкість виробу. Поліуретанове покриття додає тканини водовідштовхувальні і водотривкі властивості.

Носиться на плечі, на грудях, за спиною на лямці шириною 4 див. В залежності від робочої руки, лямка може кріпитися внизу сумки, як з правої, так і лівої сторони. Для цього в сумку вшиті спеціальні металеві рамки. Розміри відділення для зброї становлять 23х20х3 див. В ньому знаходяться кобура, подсумок для запасного магазина і два пулера для екстреного відкриття сумки. На передній стінці сумки-кобури розташовані дві кишені і допоміжне відділення.

Ще один кишеню знаходиться на задній стінці сумки. Конструкція сумки забезпечує можливість її екстреного відкривання для швидкого вилучення зброї. Для цього необхідно попередньо укласти клапан в кишеню, фастекс можна сховати під ремінну стрічку. При носінні сумки на грудях, необхідно робочою рукою різко потягнути за пуллер вниз - в сторону, тримаючи сумку другою рукою. Сумка відкриється і забезпечить доступ до зброї. Крім того, можливо бічне вилучення зброї. При цьому клапан в кишеню укладати не потрібно, а необхідно відкрити блискавку за допомогою бігунка з пулером.

Виробник має право без попереднього повідомлення вносити зміни у виріб, які не погіршують його технічні характеристики, а є результатом робіт з удосконалення його конструкції або технології виробництва

Матеріал: Текстиль
За способом носіння: На плечі

Характеристики

Призначення
  • Для пістолета
Матеріал
Колір
  • Чорний
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами