Тепловізійний бінокль Pulsar Merger LRF XQ35

Тепловізійний бінокль Pulsar Merger LRF XQ35

Продавець:VIPMD

165 000

140 400

Є в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний бінокль PULSAR Merger LRF XQ35

PULSAR - компанія, яку не потрібно представляти на світовому ринку тепловізійної техніки. Ті, хто цікавляться подібними приладами, прекрасно знають про високу якість її продукції. Виробник постійно вдосконалює пристрої, що випускаються, намагаючись досягти максимально можливої на даний час якості видаваного зображення. Merger LRF XQ35 - представник нового покоління тепловізійних біноклів.

Особливості моделі

Бінокуляр Merger LRF XQ35 з'явився на ринку 2023 року. Як порівняти з попередніми лінійками тепловізійних біноклів компанії PULSAR, у цієї моделі є дві вигідні відмінності:

значно зменшено показник температурної чутливості NETD;

збільшено час автономної роботи до 11 годин.

Від цифри NETD залежить ступінь уловлювання різниці температур об'єктів. Що нижчий показник, то чутливішим є датчик. У попередній серії бінокулярів NETD був на рівні 40 мК, а в цій моделі він & lt;25 мК. Це свідчить про те, що прилад чудово вловлює теплове випромінювання навіть у найнесприятливіших умовах погоди та видимості (сильна злива, снігопад, туман, повна темрява).

Автономне функціонування бінокуляра стало більшим на 3 години, що додає комфортності використання. Робота забезпечується двома літій-іонними батареями:

внутрішньою на 4 А/год;

зовнішньою на 3,2 А/год.

Якщо перегляд місцевості потрібно вести довше, зовнішній акумулятор легко знімається і змінюється. Існує ще один варіант підзарядки в польових умовах - підключення до джерела живлення типу Powerbank через USB Type C.

Інші характеристики PULSAR Merger LRF XQ35:

європейський термодатчик Lynred з роздільною здатністю 384x288;

германієвий об'єктив діаметром 35 мм;

дисплей AMOLED з роздільною здатністю 1024x768 (у кожному окулярі);

лазерний далекомір;

можливість фото і відео зйомки;

модуль Wi-Fi.

У бінокулярі є датчик наближення, який спрацьовує, коли людина підносить прилад до очей або відводить його. Наближення до органів зору автоматично вмикає дисплеї, а відведення - вимикає. Ця функція важлива під час відстеження тварин у темряві. Завдяки датчику мисливець може підійти до звіра на близьку відстань, не злякавши його світлом дисплеїв.

Тепловізійний модуль

Електронна матриця Merger LRF XQ35 зроблена у Франції компанією Lynred. Роздільна здатність не дуже висока, але завдяки рекордно низькому NETD картинка видається максимально деталізованою. Параметри сенсора:

піксельний крок - 17 мкм;

діапазон сприйманого спектра - від 8 до 14 нм;

швидкість зміни кадрів - 50 Гц.

Частота, з якою змінюються кадри, сприяє комфортному спостереженню за об'єктами, що швидко пересуваються. Зображення в цьому випадку не буде затримуватися і розпливатися.

Оптичні можливості

Особливість бінокуляра - широкий кут огляду при довгому фокусі. Характеристики оптики:

поле огляду в градусах - 10,7×8;

область простору, що проглядається, у метрах - 18,7x14,0;

збільшення - до 12х.

Наближення об'єкта для кращого розгляду можна виконувати плавно і дискретно. Дискретний варіант зроблено з трьома кроками: х1; х2; х4. Під час спостереження за допомогою Merger LRF XQ35 фігура зростом 1,8 метрів виявляється на відстані 1350 метрів.

Характеристики дисплея

Оскільки ця модель зроблена у вигляді класичного бінокуляра, у неї два невеликих дисплея. Перегляд місцевості двома очима комфортніший для людини. Щоб кожен спостерігач міг підлаштувати прилад під свої анатомічні особливості, є можливість зміни міжзіничної відстані в діапазоні 62 - 74 мм.

Дисплеї зроблені за технологією AMOLED, що дає змогу видавати яскраву і контрастну картинку з повним набором колірних відтінків. У налаштуваннях можна змінювати:

рівень яскравості і контрастності;

ступінь посилення сигналу;

колірні палітри.

Посилення сигналу може знадобитися, коли спостереження ведеться на далеких відстанях або за поганої видимості. Є три рівні, кожен наступний покращує промальовування об'єктів. Також цьому сприяє вибір оптимальної колірної палітри. У PULSAR Merger LRF XQ35 їх вісім:

три гарячі (чорна, біла, червона);

ультрамарин;

веселка;

червоний монохромний;

фіолетовий;

сепія (жовто-коричневі відтінки).

На гарячих добре промальовуються деталі, коли перегляд місцевості відбувається на далеких дистанціях. Ультрамарин і веселка більше підходять для середніх і невеликих відстаней. Особливість червоної монохромної, фіолетової та сепії - відсутність неприємного ефекту для очей, тобто від них не втомлюються органи зору. Тому одну з цих палітр можна вибрати, якщо потрібно вести тривале спостереження або воно відбуватиметься вночі.

Далекомір

Далекомір - пристрій, що показує відстань від спостерігача до об'єкта, видимого на дисплеї. У бінокулярі Merger LRF XQ35 він працює на дистанції до 1000 метрів і видає дані з точністю до 1 метра. Передбачено використання різних режимів:

одиночний вимір;

безперервне сканування.

При одиночному відстань буде виміряно і показано один раз, при безперервному вона видається постійно. Це зручно, коли спостереження ведеться за рухомим об'єктом.

Захист

Щоб бінокль можна було використовувати під час дощу, снігопаду, його корпус зроблено герметичним. Завдяки цьому всередину не може потрапити волога. Не страшно, якщо прилад випадково впаде у воду і навіть пролежить там близько 30 хвилин. Він все одно продовжить нормально функціонувати. Корпус виготовлено зі сплаву магнію, що надає йому міцності. Бінокуляр має протиударні властивості, він не схильний до механічних пошкоджень.

Додаткові функції

Merger LRF XQ35 відповідає всім вимогам сучасності, тому з його допомогою можна не просто спостерігати, а й фіксувати результати на фото та відео. Запис ведеться у високій якості, файли зберігаються на внутрішньому накопичувачі об'ємом 16 Гб.

Є можливість вести прямі трансляції, якщо підключити бінокуляр до високошвидкісного інтернету за допомогою модуля Wi-Fi. Він підтримує дві частоти: звичайну 2,4 ГГц і швидкісну 5 ГГц.

Також за допомогою Wi-Fi відбувається підключення до гаджетів, але для взаємодії з пристроями потрібне встановлення спеціального застосунку Stream Vision 2. Якщо пройти реєстрацію, користувачеві виділять 16 Гб пам'яті в хмарному сховищі.

Тепловізійний бінокль Pulsar Merger LRF XQ35 характеристики

Матриця

Роздільна здатність матриці 384x288

Ядро 17 µm (NETD & lt;25 mK)

Частота, Гц 50

Дисплей AMOLED HD 1024x768

Оптика

Кут поля зору, град 10.7х8

Об'єктив, мм 35

Збільшення, х 3 − 12 (x8 цифрове збільшення)

Поле зору, град, м на 100 м 18.7x14

Дистанція до окуляра, мм 15

Дальність дії далекоміра, м 1000

Точність вимірювання, м ± 1

Дальність виявлення людини, м 1350

Мультимедіа

Підтримка microSD / вбудована пам'ять, Гб - / 16

microUSB 5 (USB Type C)

WiFi +

Відеовихід вбудований відеозапис

Експлуатаційні

IP рейтинг IPХ7

Кріплення Штатив 1/4"

Автономна робота, г 11

Тип батареї змінна батарея + внутрішня

Зовнішній блок живлення Micro USB-B (5V)

Гарантія, міс 36

Габаритні розміри, мм 181x133x68

Вага, гр 950

Температурний режим, °C -25 – +50

Ємність батареї, мАг 3200 + 4000

Характеристики

Живлення
Температурний діапазон
  • Від -28C до 48C
Країна реєстрації бренду
  • США
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення